Δίπλες Φωκίδας
3 αυγά Ξύσμα 1 πορτοκαλιού καθώς και ο χυμός του Μισό φλ. τσαγιού λικέρ μαστίχα 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Νισεστέ για εύκολο άνοιγμα των φύλλων Καρύδια ή αμύγδαλα τριμμένα για το πασπάλισμα αφού έχει τελειώσει το γλυκό Κανέλα Για το σιρόπι 2 φλ. τσαγιού νερό 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 2 φλ. τσαγιού μέλι 2 βανίλιες Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζετε τα αυγά, το λικέρ, το ξύσμα, τον χυμό πορτοκαλιού και το μπέικιν πάουντερ. Αφού ξεκινήσετε το ανακάτεμα, ρίξτε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή ζύμη (να μην είναι πολύ … Read more



















