Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Negroponte Resort Eretria

Εμπνευσμένο από τη βενετσιάνικη ονομασία της Χαλκίδας, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Negroponte Resort Eretria προσφέρει ένα άνετο και αισθητικά άρτιο περιβάλλον, σε μία ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία, δύο χιλιόμετρα από την ιστορική Ερέτρια.

Περιστοιχισμένο από αιωνόβια πεύκα και σχίνα, αγκαλιάζει τη θάλασσα μπροστά του και προσφέρει μοναδική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και την ακτή της Ανατολικής Αττικής. Το ξενοδοχείο λειτουργεί από το 2004 και διαθέτει 100 δωμάτια και σουίτες, καθώς και όλες τις απαραίτητες υποδομές και τους χώρους για τη φιλοξενία Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Negroponte Resort Eretria

Το ξενοδοχείο Negroponte σερβίρει μεγάλη ποικιλία ελληνικών παραδοσιακών εδεσμάτων, βασισμένα σε υλικά που προέρχονται κυρίως από διάφορες περιοχές της Εύβοιας.

Προσφέρονται διάφορα είδη ψωμιού και πολλά ακόμη αρτοσκευάσματα που παρασκευάζονται καθημερινά στο ξενοδοχείο, μπουγάτσα, παραδοσιακή χορτόπιτα ή τηγανόψωμο, παρασκευές φρέσκων αυγών (όπως στραπατσάδα και διάφορες ομελέτες με φρέσκα λαχανικά εποχής), διάφορα ζεστά είδη (ξινός τραχανάς, τηγανίτες με φέτα, φρυγανισμένο ψωμί με ντομάτα, ελαιόλαδο και φρέσκο τυρί, πατάτες με πιπεριές, χωριάτικο λουκάνικο κλπ), ελιές και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, κομπόστες από φρούτα εποχής, μέλι, γαλακτοκομικά προϊόντα και εκλεκτά ελληνικά τυριά (φέτα Ηπείρου, γραβιέρα, τυρί με χαμηλά λιπαρά κλπ), ρυζόγαλα σε διάφορες εκδοχές κλπ.

Ακόμη, προσφέρονται λαχανικά, αλλαντικά, οκτώ διαφορετικά είδη μαρμελάδας και μία σπιτική, δημητριακά και φυσικά, ροφήματα, όπως τσάι του βουνού, τοπικός ελληνικός καφές και χυμοί φρούτων.

12846

Negroponte Resort Eretria

Διεύθυνση:ΜΑΛΑΚΟΝΤΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
Τηλέφωνο:22290 61935
Ιστότοπος: http://www.negroponteresort.gr

Negroponte Resort Eretria

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.