Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Mira Mare

Το παραδοσιακό ξενοδοχείο Mira Mare βρίσκεται σε μια κεντρική τοποθεσία στην ιστορική πόλη του Γαλαξιδίου, δίπλα στο κεντρικό λιμάνι. Προσφέρει ευρύχωρα στούντιο με δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην θάλασσα ή στο κοντινό δασάκι, ενώ η οικοδέσποινα καλωσορίζει τους φιλοξενούμενους με τις χειροποίητες γευστικές δημιουργίες της και τους πληροφορεί για το τι μπορούν να δουν στο Γαλαξίδι.

Το Mira Mare παρέχει την ίδια εξυπηρέτηση, φιλοξενία, καθώς επίσης και πρωινό σύμφωνα με τα standard του ξενοδοχείου Γανυμήδης στο Γαλαξίδι, καθώς διαθέτει κοινή ιδιοκτησία.

Mira Mare

Οι επισκέπτες του Mira Mare ξεκινούν τη μέρα τους με ένα πλούσιο σπιτικό πρωινό που περιλαμβάνει ποικιλία από μυρωδάτες σπιτικές μαρμελάδες, φρούτα εποχής, απαραιτήτως φρέσκο χυμό πορτοκάλι, καθώς και όλων των ειδών τα ροφήματα.

Επίσης, γλυκές και αλμυρές πίτες, παρασκευές από αυγουλάκια από κότες ελευθέρας βοσκής, τυριά, αλλαντικά και φρεσκοζυμωμένο ψωμί, είναι μόνιμα στον πρωινό μπουφέ. Ακόμη, προσφέρονται σπιτικά γλυκά του κουταλιού και λικέρ φτιαγμένα με μεγάλο μεράκι από την οικοδέσποινα.

01716

Mira Mare

Διεύθυνση:ΒΑΣ.ΠΑΥΛΟΥ 4
Τηλέφωνο:22650 41466

Mira Mare

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.