Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

New Hotel

Το NEW Hotel αποτελεί ξενοδοχείο-σημείο αναφοράς στο κέντρο της Αθήνας. Η προνομιακή του τοποθεσία μεταξύ Πλάκας και Συντάγματος, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες υποδομές και την ανεπανάληπτη αισθητική του, έργο των βραβευμένων Βραζιλιάνων designers Fernando και Humberto Campana, εντυπωσιάζουν.

Διαθέτει 79 δωμάτια, το all-day εστιατόριο NEW TASTE, το New Art Lounge, αλλά και βιβλιοθήκη με 2000 τίτλους βιβλίων τέχνης. Όλα αυτά συνδυάζονται με την άψοφη design αισθητική που αναδεικνύει την ελληνική παράδοση και τη μοναδική θέα προς Λυκαβηττό και Ακρόπολη.

New Hotel

Σε επιμέλεια του Τάσου Ιωαννίδη και σε συνεργασία με τον chef του εστιατορίου, το NEW TASTE αντανακλά ποικίλες γευστικές επιρροές που συνδυάζονται με την εμβληματική design αισθητική του ξενοδοχείου, κατακτώντας επάξια τον χαρακτηρισμό ενός από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια.

Σε ένα artistic περιβάλλον που ξεχωρίζουν τα έπιπλα από ανακυκλωμένα υλικά και τα επιβλητικά φωτιστικά, ο επισκέπτης έχει στη διάθεση του πρωινό που σερβίρεται a la carte και περιλαμβάνει τοπικά γλυκά, παραδοσιακά γλυκά κουταλιού, μέλι, ταχίνι, παστέλι και δημητριακά (στάρι, πληγούρι, κους-κους, τραχανάς, κλπ), ενώ το φρέσκο ψωμί (5-6 είδη), τα αρτοσκευάσματα και τα κουλούρια ιδιοπαραγωγής, τα φρέσκα φρούτα, οι χυμοί, οι φρουτοσαλάτες και τα λαχανικά εποχής είναι ορισμένα από τα εδέσματα που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Φυσικά δεν λείπουν τα βιολογικά τυριά και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι, βούτυρο, ξινόγαλα κλπ), οι πίτες, τα αυγά (βραστά, μάτια, ομελέτα), κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής, βιολογικά ή με ειδικές ιδιότητες (ω3-ω6), οι ελιές, το ελαιόλαδο, τα αλλαντικά και τα κρεατικά.

01836

New Hotel

Διεύθυνση:ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 16
Τηλέφωνο:210 3273173
Ιστότοπος: http://www.yeshotels.gr/

New Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.