Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Airotel Parthenon

Το Airotel Parthenon, χτισμένο στην καρδιά της παλιάς Αθήνας, κοντά στο μετρό της Ακρόπολης, δίνει τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενούς του να ζήσουν τον δικό τους «μύθο», παρέχοντάς τους άνεση, λιτότητα και μοναδική αισθητική. Μοναδικές είναι και οι εμπειρίες που μπορεί να βιώσει ο επισκέπτης στο εστιατόριο Ακρόπολις όπου μπορεί να γευτεί την μαγεία της παραδοσιακή ελληνικής κουζίνας αλλά και στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου μπορεί να απολαύσει κανείς καφέ, ποτό ή ακόμα και ένα μικρό σνακ.

Airotel Parthenon

Το Airotel Parthenon παρέχει διαλεκτές παραδοσιακές γεύσεις του ελληνικού πρωινού, ικανές να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Στον πρωινό μπουφέ κυριαρχούν οι διάφορες ελληνικές πίτες (κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα, χορτόπιτα Καρπενησίου, ηπειρώτικη τυρόπιτα, κολοκυθόπιτα Λακωνίας κλπ.), ενώ οι αυγόφετες, ο καγιανάς (στραπατσάδα Λακωνίας), ο ξινός τραχανάς, οι μίνι ντάκοι με ξυνομυζήθρα, αλλά και τα περίφημα ελληνικά αλλαντικά (μπέικον Κρήτης, λουκάνικο Μυκόνου) πλάι στη σαλάτα με μαυρομάτικα Θεσσαλίας παντρεύονται με την ποικιλία των ελληνικών τυριών υπό τη συνοδεία του σουσαμένιου κουλουριού Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, δεν λείπουν από το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό οι ελιές, οι σαρδέλες και ο γαύρος.

Το μενού των γλυκών περιλαμβάνει χαλβά, μουσταλευριά, ρυζόγαλο, μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, σάμαλι, ηπειρώτικη γαλατόπιτα, μπακλαβαδάκια, παραδοσιακό κέικ με σταφίδες, γεμιστό τσουρέκι και εργολάβους, ενώ για ελαφριές, δροσερές και κυρίως υγιεινές γεύσεις, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν γιαούρτι με μέλι, καρύδια, σταφίδες, δαμάσκηνα και ξερά σύκα. Και φυσικά μπορούν να συνοδέψουν όλα τα παραπάνω με παραδοσιακό ελληνικό καφέ στη χόβολη.

04937

Airotel Parthenon

Διεύθυνση:ΜΑΚΡΗ 6-ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
Τηλέφωνο:210 9234594
Ιστότοπος: http://www.airotel.gr

Airotel Parthenon

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.