Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Ninemia Bungalows

Λίγο πιο έξω από την πόλη του Καρπενησίου, στο δρόμο προς το μοναστήρι του Προυσού, στο λιβάδι στον Καρπενησιώτη ποταμό βρίσκεται το “Νηνεμία bungalows family resort & farm” με θέα τις τρεις ψηλότερες κορυφές και δίπλα στο δάσος.

Διαθέτει έξι κατοικίες με πολλές ανέσεις, κτήμα 15 στρεμμάτων με λίμνη, παιδικές χαρές, αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ. Επιπλέον, οι επισκέπτες, αν το επιθυμούν, μπορούν να ασχοληθούν με τις αγροτικές εργασίες.

Το κτήμα, αποτελεί μια αφήγηση της ελληνικής παράδοσης, όπως παρελήφθη από το χθες, εμπλουτισμένη με τη φροντίδα του σήμερα!

Ninemia Bungalows

Στο πρωινό του Νηνεμία, συναντά κανείς, σε καθημερινή βάση, μια πληθώρα παραδοσιακών εδεσμάτων!

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται διάφορα είδη ψωμιού και πολλά ακόμη αρτοσκευάσματα, σφολιάτες, χειροποίητες πίτες, τηγανίτες με μέλι, σιμιγδαλένιος χαλβάς, χειροποίητο σπιτικό ρυζόγαλο, αποξηραμένα σύκα παραγωγής του ξενοδοχείου. Οι ελιές ιδιοπαραγωγής και σπιτικές μαρμελάδες, μέλι ελάτης ιδιοπαραγωγής, γαλακτοκομικά, κατίκι από το τοπικό τυροκομείο “Γαβρίλης”, γραβιέρα Ρούμελης κλπ.

Στη διάθεση των επισκεπτών υπάρχουν ακόμη παρασκευές αυγών ιδιοπαραγωγής, παραδοσιακά αλλαντικά κλπ. ενώ ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με δημητριακά, φρέσκα φρούτα, κομπόστα, φρέσκο χυμό πορτοκάλι και ροφήματα.

10418

Ninemia Bungalows

Διεύθυνση:ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ Ν.ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
Τηλέφωνο:22370 24614
Ιστότοπος: http://www.ninemia.gr

Ninemia Bungalows

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.