Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Periscope Hotel

Βρισκόμενο στην πολυσύχναστη οδό Χάριτος στο Κολωνάκι, το Periscope Hotel διακρίνεται για τη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και τη βιομηχανική αισθητική του. Διαθέτει ένα νεανικό, αστικό περιβάλλον, γεμάτο custom made έργα τέχνης με θέμα το περισκόπιο, προετοιμάζοντας τον επισκέπτη για το αστικό τοπίο της Αθήνας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δένουν με την ήρεμη ατμόσφαιρα στους δημόσιους χώρους και τα 21 δωμάτιά του, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για διακοπές ή επαγγελματικά ταξίδια.

Η αρχιτεκτονική προσέγγιση στο Periscope φέρει την υπογραφή του γραφείου decaARCHITECTURE.

Periscope Hotel

Στο ισόγειο του city hotel Periscope βρίσκεται το Periscope lounge, ένας πλήρως ανανεωμένος χώρος, με casual χαρακτήρα και μινιμαλιστική αισθητική. Το Periscope lounge λειτουργεί καθημερινά, από νωρίς το πρωί για ένα πλήρες πρωινό αλλά και για τον πρώτο καφέ της ημέρας, καθώς ο επισκέπτης έχει στην διάθεση του πρωινό a la carte το οποίο συνθέτουν οι παραδοσιακές πίτες, όπως τυρόπιτες, σφακιανόπιτες μυζηθρόπιτες, τα ελληνικά τυριά από ντόπιους παραγωγούς όπως φέτα, γραβιέρα Κρήτης μανούρι Ηπείρου, ταλαγάνι.

Φυσικά δεν λείπουν τα διάφορα είδη ψωμιού από ελληνικά άλευρα, τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, τα σπιτικά δημητριακά από σιτάρι και βρώμη, οι βιολογικοί ξηροί καρποί, το ταχίνι, το ελληνικό μέλι, και οι ελιές.

Η μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και βιομηχανική αισθητική προσέγγιση του Periscope Lounge εκφράζεται αντίστοιχα και στις παροχές προς τους πελάτες του για κάθε ανάγκη και προτίμησή τους, με κοινό παρονομαστή το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών και την κοσμοπολίτικη αισθητική σε κάθε πτυχή της φιλοξενίας που προσφέρει.

03728

Periscope Hotel

Διεύθυνση:ΧΑΡΙΤΟΣ 22
Τηλέφωνο:210 7297200

Periscope Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.