Μηλόπιτα
Ζύμη αμυγδάλου 300 γρ. αλεύρι 300 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. λευκό αμύγδαλο (σκόνη) 2 αυγά 250 γρ. βούτυρο 50 γρ. ρούμι μαύρο Λίγη κανέλα 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ Μήλα 4 μήλα 75 γρ. ζάχαρη 3 ξυλάκια κανέλας Κραμπλ 160 γρ. αλεύρι 200 γρ. ζάχαρη μαύρη 160 γρ. βούτυρο 200 γρ. αμύγδαλο (σκόνη) 1 κ. γ. κανέλα Για τη ζύμη αμυγδάλου, ανακατεύετε όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή και ομοιογενής ζύμη, την οποία απλώνετε σε ένα τσέρκι (22 με 24 εκ.) και τη βάζετε για 1 ώρα στο ψυγείο. Έπειτα, καθαρίζετε και κόβετε τα μήλα στα 6 και … Read more



















