Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Olympus

Το ξενοδοχείο Olympus είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην Παραλία Κατερίνης, δίπλα στη χρυσή αμμουδιά της Πιερίας. Διαθέτει δωρεάν ποδήλατα για την εξερεύνηση της περιοχής της Παραλίας και της Ολυμπιακής Ακτής, ιδιωτικό πάρκινγκ και όλες τις ανέσεις τριών αστεριών (wifi, δορυφορική τηλεόραση, αίθουσα ψυχαγωγίας, βιβλιοθήκη, business center).

Η τοποθεσία του Olympus είναι ιδανική, καθώς προσφέρεται για χαλάρωση στη θάλασσα και για επίσκεψη στον Εθνικό Δρυμό του Ολύμπου και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος όπως παραδοσιακοί οικισμοί και σπουδαίοι αρχαιολογικοί χώροι που βρίσκονται σε ακτίνα 100 χλμ.

Hotel Olympus

Στο ξενοδοχείο Olympus δίδεται ιδιαίτερη σημασία στο πρωινό, ώστε οι φιλοξενούμενοι να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικές ελληνικές γεύσεις, που ξεχωρίζουν για την ποικιλία και την ποιότητά τους.

Πέρα από τα βασικά που προσφέρονται σε καθημερινή βάση (αυγά, ομελέτες, λουκάνικα, σαλάμια, κασέρια, γιαούρτι, σαλάτες, φρούτα φρέσκα και αποξηραμένα, δημητριακά), ο μπουφές εμπλουτίζεται συνέχεια με νέες και διαφορετικές γεύσεις.

Όλα τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται για τις σαλάτες είναι από το κτήμα του ξενοδοχείου, τα φρούτα είναι από ντόπιους παραγωγούς, ενώ οι κομπόστες, οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού είναι όλα χειροποίητα.

Κάθε πρωί, οι φιλοξενούμενοι ξυπνούν από το άρωμα του φρεσκοψημένου κέικ, της πίτας της πεθεράς και των άλλων αρτοσκευασμάτων που προσφέρονται (λαλαγγίτες, λουκουμάδες κ.ά.). Ο χειροποίητος τραχανάς κατέχει ξεχωριστή θέση στο μπουφέ, όπως άλλωστε και η πλιγουροσαλάτα, ενώ για να γλυκαθεί κανείς, μπορεί να γευτεί φρέσκια κρέμα αλλά και σιμιγδαλένιο χαλβά.

09694

Hotel Olympus

Διεύθυνση:ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Τηλέφωνο:23510 61311
Ιστότοπος: http://www.hotel-olympus.gr

Hotel Olympus

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.