Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Panorama

Το Panorama είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο 4 αστέρων στο πιο ψηλό σημείο του Πανοράματος, λίγα λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο και την εθνική οδό για τη Χαλκιδική. Δίπλα σε ένα ήσυχο και πευκόφυτο περιβάλλον, αποτελεί ιδανική επιλογή για τον πελάτη που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και θέλει να χαλαρώσει σε ένα ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει προσεγμένη εξυπηρέτηση, το φημισμένο εστιατόριο–καφέ «ΑΣΤΕΡΙΑ» και τη διοργάνωση κάθε είδους κοινωνικών επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Hotel Panorama

Το Panorama σερβίρει στον πρωινό μπουφέ του μια πληθώρα παραδοσιακών εδεσμάτων.

Το μενού περιλαμβάνει τέσσερα, τουλάχιστον, είδη φρέσκου ψωμιού, κουλούρι Θεσσαλονίκης, κριτσίνια, φρυγανιές, κέικ και κουλουράκια, παρασκευές αυγών, ποικιλία αλλαντικών και τυροκομικών προϊόντων, μακεδονικό χαλβά,λαχανικά και οπωροκηπευτικά, καπνιστό σολομό. διάφορα φρέσκα φρούτα εποχής, μέλι, μαρμελάδες, δημητριακά διαφόρων γεύσεων, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, φυσικούς χυμούς, ελληνικό καφέ κ.ά.

Ακόμη, ξεχωριστή θέση στον μπουφέ καταλαμβάνουν οι χειροποίητες πίτες, η ζεστή σούπα τραχανά και τα χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά (όπως καρυδόπιτα και ρεβανί) που ετοιμάζονται καθημερινά από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

03130

Hotel Panorama

Διεύθυνση:ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 26
Τηλέφωνο:2310 344871
Ιστότοπος: http://www.hotelpanorama.gr

Hotel Panorama

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.