Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Makedonia Palace

Το Makedonia Palace αποτελεί ένα από τα πλέον αυθεντικά σημεία της Θεσσαλονίκης, αλλά και σημείο αναφοράς για ολόκληρη την πόλη. Φρέσκο και φιλόξενο, κατέχει μια μοναδική θέση δίπλα στη θάλασσα, αλλά και στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει 283 δωμάτια και σουίτες που πλαισιώνονται από μια σειρά μοναδικών παροχών που περιλαμβάνουν εστιατόρια, καφέ-μπαρ, κοσμηματοπωλείο, καταστήματα δώρων, φυλασσόμενο parking, χώρο άθλησης και fitness, καθώς και μια σειρά από πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Makedonia Palace

Στο εστιατόριο ”Συμπόσιο” του Makedona Palace, σερβίρεται καθημερινά ένας πλούσιος πρωινός μπουφές, με τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα να είναι στο επίκεντρο των προτιμήσεων.

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν οι χειροποίητες μαρμελάδες, το κουλούρι Θεσσαλονίκης, οι ποικιλίες ψωμιού, το τσουρέκι Θεσσαλονίκης, τα γλυκά, τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, τα αμέτρητα γαλακτοκομικά προϊόντα, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, οι γλυκές και αλμυρές πίτες, οι διάφορες παρασκευές αυγών, τα λαχανικά, η ποικιλία σε αλλαντικά, το μέλι, ο χαλβάς κλπ.

03368

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Μανούρι (ΠΟΠ)
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Βατόμουρο
Γλυκό κουταλιού Βύσσινο
Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
Σταφιδόψωμο
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Αχλάδια
Δυόσμος
Ελληνικός καφές

Makedonia Palace

Διεύθυνση:ΛΕΩΦ.ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2
Τηλέφωνο:2310 897197

Makedonia Palace

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.