Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Nepheli Hotel Thessaloniki

Το Nepheli Hotel Thessaloniki βρίσκεται στην καρδιά του Πανοράματος, της πιο αριστοκρατικής περιοχής της Θεσσαλονίκης. Σε υψόμετρο 250 μέτρων και μόλις 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και το αεροδρόμιο, προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες, room service, υπηρεσίες πλυντηρίου και parking μπροστά και περιμετρικά του ξενοδοχείου.

Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια με πανοραμική θέα στην πόλη ή το βουνό. Στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται το Loft Roof Bar-Restaurant, ένας πανέμορφος χώρος, όπου κυριαρχούν η σπιτική ατμόσφαιρα και οι ποιοτικές γεύσεις.

Nepheli Hotel Thessaloniki

Το πρωινό του ξενοδοχείου Nepheli σερβίρεται στο Loft Roof Bar-Restaurant, όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει παράλληλα με το φαγητό και τη μαγευτική θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και τον Θερμαϊκό κόλπο.

Καθημερινά σερβίρονται διάφοροι τύποι φρέσκου ψωμιού, λουκουμάδες, κουλούρια Θεσσαλονίκης, παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά και άλλα αρτοσκευάσματα, όλα ιδιοπαρασκευής. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν διάφορα ελληνικά προϊόντα, όπως μπουγάτσα, φέτα, στραγγιστό γιαούρτι, γάλα, αυγά, μέλι, χαλβά, κομπόστες, χειροποίητες μαρμελάδες, φρέσκα φρούτα και λαχανικά και μια μεγάλη ποικιλία αλλαντικών και τυριών.

Το πρωινό περιλαμβάνει επίσης φρεσκοστυμμένοι χυμούς, ροφήματα και καφέδες όλων των ειδών, με τον φρεσκοαλεσμένο παραδοσιακό ελληνικό καφέ να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου φροντίζει για τη γαστρονομική ικανοποίηση όλων των φιλοξενουμένων, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια!

02892

Nepheli Hotel Thessaloniki

Διεύθυνση:ΚΟΜΝΗΝΩΝ 1
Τηλέφωνο:2310 342002
Ιστότοπος: http://www.nepheli.gr

Nepheli Hotel Thessaloniki

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.