Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Meliton Porto Carras Grand Resort

Στη Χαλκιδική, σε μία καταπράσινη έκταση 17.630 στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα, με μια παραλία 9 χλμ και περισσότερους από 25 ιδιωτικούς κολπίσκους, βρίσκεται το Porto Carras Grand Resort, το συγκρότημα θρύλος, που από το 1976 έχει φιλοξενήσει βασιλείς, προέδρους και μυθικές προσωπικότητες.

Οι παροχές και οι υπηρεσίες του κοσμοπολίτικου θερέτρου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δύο πεντάστερα ξενοδοχεία, τη Βίλα Γαλήνη, πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, το πρώτο ιδιωτικό Καζίνο της χώρας, δύο κέντρα θαλασσοθεραπείας, ιδιωτική μαρίνα, το μεγαλύτερο και αρτιότερα εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα, ελικοδρόμια, αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και πανέμορφες παραλίες.

Meliton Porto Carras Grand Resort

Το “Ελληνικό Πρωινό” στο Porto Carras είναι ειδικά διαμορφωμένο υπό την επιμέλεια του executive chef Πάράσχου Αξιώτη, επίτιμου προέδρου της Λέσχης Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Το πρωινό περιλαμβάνει εδέσματα με τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές από όλη τη Χαλκιδική. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται προϊόντα άρτου (ξεχωρίζει το αγιορείτικο καρβέλι από αυθεντική συνταγή της Αθωνικής Πολιτείας), κουλούρι Θεσσαλονίκης, κέικ με ελαιόλαδο Χαλκιδικής και ανθόμελο, σιμιγδαλένιος χαλβάς με τσίπουρο από μέλι, παραδοσιακά κουλουράκια, γλυκές και αλμυρές πίτες, μπουγάτσες, χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, τοπικά τυριά και αλλαντικά, τοπικά ζυμαρικά, αλλά και παραδοσιακός τραχανάς.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το Porto Carras διαθέτει έκταση 4.750 στρεμμάτων βιολογικών αμπελιών από όπου παράγονται κάθε χρόνο τα βιολογικά κρασιά Πόρτο Καρράς, σε 14 διαφορετικές ποικιλίες λευκών, ροζέ και κόκκινων οίνων. Παράλληλα, παράγεται το δικό επίσης βιολογικό, τσίπουρο Αντάμα με γλυκάνισο ή μη.

Επίσης διαθέτει 45.000 ελαιόδεντρα που παράγουν το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται στην παρασκευή φαγητών και εδεσμάτων στα εστιατόρια των ξενοδοχείων, καθώς και βιολογικό λαχανόκηπο δύο στρεμμάτων.

05115

Meliton Porto Carras Grand Resort

Διεύθυνση:ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23750 77000
Ιστότοπος: http://www.portocarras.com

Meliton Porto Carras Grand Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.