Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Patriko

Ο ξενώνας Πατρικό, βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία του Παλιού Αγίου Αθανασίου, 15 χλμ. από το Χ. Κ. Καιμακτσαλάν. Αποτελείται από 18 μοναδικής ομορφιάς δωμάτια και μεζονέτες που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και καταπληκτική διακόσμηση.

Στο ισόγειο βρίσκει κανείς έναν μοναδικό χώρο για το πρωινό και μια μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και ροφήματα. Κάθε χώρος είναι μοναδικός και αποτελεί μια έκπληξη, ενώ ξεχωρίζει η κόκκινη σοφίτα, εκεί όπου ο χρόνος σταματά! Επίσης, ο ξενώνας προσφέρει Wi-Fi σε όλα τα δωμάτια, τζάκι, ιδιωτικό πάρκινγκ κλπ.

Patriko

Το πρωινό στον ξενώνα Πατρικό περιέχει μια ποικιλία ποιοτικών επιλογών!

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται διάφορα είδη ψωμιού από παραδοσιακό ξυλόφουρνο του χωριού, γιαούρτι από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας και ποικίλε παρασκευές φρέσκων αυγών από τη Χαλκιδική, το Κιλκίς και την Ξάνθη, με πρώτη και καλύτερη την ομελέτα.

Στη διάθεση των επισκεπτών υπάρχουν, ακόμη, πίτες με τυρί και σπανάκι από παραδοσιακό ξυλόφουρνο, μαρμελάδα, βούτυρο και μέλι σε ατομικές συσκευασίες, κασέρι, ζαμπόν και σαλάμι μπύρας από τη Φλώρινα και δημητριακά με φρέσκο γάλα και φρούτα περιοχής από την περιοχή της Πέλλας.

12011

Patriko

Διεύθυνση:ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΕΛΛΑΣ
Τηλέφωνο:23810 31018
Ιστότοπος: http://www.patriko.gr

Patriko

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.