Το ξενοδοχείο μας ανακαινίστηκε πλήρως το 2017 και διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό με κομψά και δωμάτια με φανταστική θέα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται ανάμεσα σε ελαιώνα 15 στρεμμάτων που περιβάλλεται από καταπληκτικά τοπία και μαγευτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Η υπέροχη θέα, ο αρχαίος ελαιώνας μας, όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές υπαίθριες εγκαταστάσεις ευεξίας και σπα, το pool bar δίπλα στην υπέροχη πισίνα και το κομψό εστιατόριο που σερβίρει εξαιρετικό πρωινό είναι μερικές μόνο από τις ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο μας στους επισκέπτες μας.
location: Νησιά Ιονίου
Thomais Boutique Hotel
Το Thomais Boutique Hotel στη Νικιάνα Λευκάδας, ολοκλήρωσε το 2019 την ανακαίνισή του, σημαδεύοντας τον τουριστικό χάρτη της περιοχής με ένα conceptual boutique hotel.
Οι κοινόχρηστοι χώροι, το εστιατόριο και κάθε δωμάτιο έχουν σχεδιαστεί και ανακαινισθεί για την αναβαθμισμένη εμπειρία του επισκέπτη, με εργαλεία την παγκόσμια πρωτοπορία του ντιζάιν και την απόλυτη λειτουργικότητα για πολυτελή διαμονή. Βρίσκεται 200μ. από οργανωμένη παραλία, λειτουργεί όλο το χρόνο και είναι adults only. Διαθέτει εξωτερικό υδρογυμναστήριο με υδρομασάζ και στο roof garden λειτουργεί από Μάϊο μέχρι Σεπτέμβριο το a la carte “Vivarium Wine Restaurant” με ελληνική δημιουργική κουζίνα και επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, σερβιριζόμενα σε ποτήρι με σύστημα coravin.
Λαδοτύρι Ζακύνθου
Το λαδοτύρι Ζακύνθου (γνωστό στο νησί του Ιονίου και ως «ντόπιο») είναι σκληρό και πικάντικο τυρί δίχως επιδερμίδα και με ασύμμετρες τρύπες, το οποίο παρασκευάζεται από πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα. Η διαδικασία παραγωγής του αρχίζει τους ανοιξιάτικους μήνες: αρχικά τοποθετείται μέσα σε πήλινα σκεύη και ωριμάζει μέσα σε ελαιόλαδο τοπικής παραγωγής. Όσο περνάει ο καιρός, το τυρί αποκτά στερεή και σκληρή μάζα, ενώ η όλη διαδικασία της ωρίμανσης διαρκεί ένα ολόκληρο έτος. Όταν είναι έτοιμο, έχει ως κύριο γνώρισμα την χαρακτηριστική ώριμη και πικάντικη – με νότες λαδιού – γεύση του.
Μητάτο Κυθήρων
Το μητάτο είναι λαδοτύρι περιορισμένης παραγωγής που απαντάται αποκλειστικά στα Κύθηρα. Παρασκευάζεται από πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα και κατόπιν ωριμάζει μέσα σε ελαιόλαδο.