Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Βίντεο

Καγιανάς με καβουρμά

200g καβουρμά (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
1 πιπεριά πράσινη (ψιλοκομμένη)
2 ώριμες ντομάτες ή 8 ντοματίνια (κομμένα στη μέση)
1 μικρό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
3 κ.σ. ελαιόλαδο
4 αυγά
100ml γάλα
αλάτι & πιπέρι μαύρο τριμμένο

Καγιανάς με καβουρμά

Βάζουμε τον καβουρμά σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να βγάλει το λίπος του.  Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και αφήνουμε για 1 λεπτό να ζεσταθεί.  Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, την ντομάτα και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και να μαραθούν.  Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάμε με ένα σύρμα. Ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά μέσα στο τηγάνι και αφήνουμε για 2-3 λεπτά την ομελέτα να ψηθεί και να πάρει χρώμα από κάτω.

Καγιανάς με καβουρμά

Γυρίζουμε την με τη βοήθεια ενός πιάτου και αφήνουμε να ψηθεί και να πάρει χρώμα και από την άλλη πλευρά.  Βάζουμε την ομελέτα σε ένα πιάτο και σερβίρουμε.