ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ ΙΚΕ «ΚΟΧΥΛΙ»

Το ΚΟΧΥΛΙ είμαστε ένα εργαστήριο τροφίμων με έδρα το Λουτράκι Κορινθίας. Κύρια δραστηριότητά μας είναι η παραγωγή ζαχαρωδών ειδών και προϊόντων πρωινού γεύματος με έμφαση στην υγιεινή διατροφή.

Από το 2002 καινοτομούμε με υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα, βιολογικά, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες και ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Ρόδι Παραγωγός – PomeGRanaston – Ροδιώνες Αναστόπουλος

Το οικογενειακό Αγρόκτημα «Ροδιώνες Αναστόπουλος» δημιουργήθηκε από την PomeGRanaston στην Αρκαδία το 2013.
Έδρα : Βυζίκιο Γορτυνίας.
Στόχος: να προσφέρουμε στους απαιτητικούς καταναλωτές, Αυθεντικά Αγαθά της Ελληνικής γης:

  • 100% Φυσικός Χυμός Ρόδι «Ρόδι Παραγωγός»
  • Εξαιρετικά Ρόδια wonderful
  • Υψηλής ποιότητας προϊόντα επεξεργασίας ροδιού.

• Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.
• Με αυστηρές διαδικασίες και προδιαγραφές.
• Χωρίς Ζάχαρη
• Χωρίς πρόσθετα
• Χωρίς συντηρητικά.
Πρωτοπόρο προϊόν: φρεσκο-κατεψυγμένος 100% Φυσικός Χυμός «Ρόδι Παραγωγός».
Κτήματα: πιστοποιούνται κατά
AGRO 2.1
AGRO 2.2
GLOBAL GAP
Εργοστάσιο: πιστοποίηση ISO 22000:2005, HACCP
εγγραφή στον FDA/USA.

 

Akrolithi Boutique Hotel

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Λακωνία και ειδικότερα στην περιοχή της Μάνης. Οι πύργοι μας με τη χαρακτηριστική, αγέρωχη και δυναμική παρουσία τους περιμένουν όλους εκείνους τους ταξιδιώτες που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της μανιάτικης φιλοξενίας και να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές μας για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και για τη φιλική και υψηλού επιπέδου παραμονή. Να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας ώστε να γίνει το Ακρολίθι ο πύργος τους για μια αξέχαστη διαμονή!

Το θέμα του ξενοδοχείου είναι η Μάνη γι’αυτό και κάθε δωμάτιο στήθηκε σύμφωνα με λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται ή που τείνουν να χαθούν από το λεξιλόγιο του τόπου και των ανθρώπων της Μάνης, αντιπροσωπεύοντας μια πρόσκληση για τον ταξιδιώτη να γνωρίσει τον τόπο.

DIOTERRA

Η εταιρία DIOTERRA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Αχαΐα, που παράγει υγιεινά προϊόντα, υψηλής ποιότητας.  Δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος  των ανθρώπων της για τη φύση και την αγάπη για την υγιεινή μεσογειακή διατροφή με στόχο να αναδείξει όχι μόνο το μέλι που παράγει, αλλά και τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα που προσφέρει η ελληνική γη. Δέσμευση της είναι η παροχή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς τη χρήση πρόσθετων και συντηρητικών. Από την παραγωγή, τη μεταποίηση και την αποθήκευση μέχρι και τη διάθεση των προϊόντων εφαρμόζει  τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ώστε να διασφαλίζει την άριστη ποιότητα τους. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, FDA και πιστοποιητικό Agrocert για την εμπορία ΠΟΠ προϊόντων. Σήμερα η DIOTERRA προωθεί παγκοσμίως μια σειρά αυθεντικών ελληνικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και τη μοναδικότητά τους. Tα προϊόντα της DIOTERRA έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας για τη μοναδική τους γεύση και την εξαίρετη ποιότητά τους.

IAMVI

Η “IAMVI” ξεκίνησε τον Μάιο του 2015 το ταξίδι της στην τέχνη του γλυκού του κουταλιού με ένα εργαστήριο στην Παραλία Πατρών.
Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που στηρίζεται στην τοπική παραγωγή της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας,  η οποία διαθέτει ένα φυσικό πλούτο εξαιρετικής ποικιλίας και ποιότητας.
Η επιλογή και διαλογή των φρούτων γίνεται πολύ προσεκτικά, ενώ εξασφαλίζεται μέγιστη ποιότητα και περιορισμένη ποσότητα, λειτουργώντας  με γνώμονα την εποχικότητα και ρίχνοντας το βάρος στο φρούτο που προσφέρει η φύση σε κάθε εποχιακό κύκλο.

Πατατόψωμο Αρκαδίας

Ψωμί ιδιαίτερα νόστιμο εξαιτίας του σιτάλευρου και πατατάλευρου που περιέχει, στρογγυλού σχήματος με υποκίτρινο χρώμα. Οι Αρκάδες, είναι γνωστοί κατά την αρχαιότητα ως “βαλανηφάγοι”, επειδή, λόγω του ορεινού του εδάφους, η παραγωγή των δημητριακών δεν επαρκούσε για την κάλυψη των αναγκών του σε άρτο και άλεθαν βελανίδια και με το αλεύρι παρασκεύασαν ψωμί. Έτσι και στην πρόσφατη κατοχή παρασκεύασαν ψωμί από πατάτα. Οι πατάτες πλένονται καλά, κόβονται σε φέτες και τοποθετούνται στο φούρνο. Φρυγανίζονται και αφού κρυώσουν αλέθονται. Το αλεύρι αυτό αναμιγνύεται με σιτάλευρο, λίγο νερό, μαγιά και αλάτι. Τα υλικά ζυμώνονται καλά πλάθονται σε στρογγυλά καρβέλια και ψήνονται για 45-60 λεπτά περίπου σε μέτριο φούρνο (180-200oC). Το Πατατόψωμο Αρκαδίας τρώγεται σε συνδυασμό με άλλα υλικά ή ακόμα και σκέτο.