Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Akrolithi Boutique Hotel

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Λακωνία και ειδικότερα στην περιοχή της Μάνης. Οι πύργοι μας με τη χαρακτηριστική, αγέρωχη και δυναμική παρουσία τους περιμένουν όλους εκείνους τους ταξιδιώτες που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της μανιάτικης φιλοξενίας και να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές μας για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και για τη φιλική και υψηλού επιπέδου παραμονή. Να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας ώστε να γίνει το Ακρολίθι ο πύργος τους για μια αξέχαστη διαμονή!

Το θέμα του ξενοδοχείου είναι η Μάνη γι’αυτό και κάθε δωμάτιο στήθηκε σύμφωνα με λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται ή που τείνουν να χαθούν από το λεξιλόγιο του τόπου και των ανθρώπων της Μάνης, αντιπροσωπεύοντας μια πρόσκληση για τον ταξιδιώτη να γνωρίσει τον τόπο.

Akrolithi Boutique Hotel

Πρωινό στο Ακρολίθι με τις καλύτερες προϋποθέσεις…Από πολύ νωρίς οι μυρωδιές που ξεχύνονται από τα παράθυρα της κουζίνας, αρχίζουν να σας γαργαλάνε τη μύτη, ενώ το ζυμωτό ψωμί, η τυρόπιτα, η χορτόπιτα, οι τραβηχτές, η γαλατόπιτα, οι δίπλες, τα κουλουράκια και τόσα εδέσματα ακόμη σας φωνάζουν ότι έφτασε η ώρα να αφήσετε το μαλακό σας κρεβάτι και να τα γευτείτε.

Εδώ στο Ακρολίθι θα έχετε την ευκαιρία να σας περιποιηθούμε και να ξεκινήσετε την ημέρα σας με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Γευτείτε ένα από τα καλύτερα πρωινά, το οποίο είναι φτιαγμένο από εμάς τους ίδιους με βιολογικές στην πλειοψηφία τους πρώτες ύλες.

Θέλοντας να ενισχύσουμε την ελληνική παράδοση, έχουμε εντάξει στον πλούσιο πρωινό μπουφέ, τις τοπικές αυθεντικές συνταγές και γεύσεις από όλη την Ελλάδα καθώς και τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα της Μάνης όπως σύγκλινο και λουκάνικο αρωματισμένο με πορτοκάλι ,σφέλα ντόπια από κατσικίσιο γάλα η οποία και φτιάχνεται από κτηνοτρόφους της περιοχής με τον τρόπο που μόνο εκείνοι γνωρίζουν εδώ και γενιές, κουλουράκια πορτοκαλιού με αρωματικά πορτοκάλια από τον κήπο και διάφορες μαρμελάδες οι οποίες φτιάχνονται από εμάς μόνο με τα εποχικά φρούτα που παράγει ο κήπος μας.

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Ελληνικός καφές
Τσάι του βουνού
Φυσικός χυμός πορτοκαλί
Ομελέτα με σύγκλινο
Ξεσκέπαστη τυρόπιτα
Ζυμωτό ψωμί
Μαύρες & Πράσινες Ελιές
Ντομάτα
Μανιάτικη σφέλα
Λαλάγγια
Ντάκος με κάππαρη
Γαλατόπιτα
Πορτοκαλόπιτα
Εποχιακές χειροποίητες μαρμελάδες
Κέικ ελαιολάδου αρωματισμένο με ελληνικό καφέ
Γιαούρτι με μέλι
Μπουγάτσα με κρέμα

Akrolithi Boutique Hotel

Διεύθυνση:Oίτυλο Λακωνίας 23062
Τηλέφωνο:(+30) 27330 53112

Akrolithi Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.