Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Αlistos Hotel

Άληστος σημαίνει «αλησμόνητος» και είναι ακριβώς αυτό που εξασφαλίζουμε στους επισκέπτες μας: μία αλησμόνητη εμπειρία. Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στη Λακωνία και στην ιστορική Ράχη, που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα του τόπου και σας υποσχόμαστε μία απολαυστική διαμονή.

Σε απόσταση 4 χλμ από το Γύθειο και με εύκολη πρόσβαση στα αρχαιολογικά αξιοθέατα, το Alistos αποτελεί την ιδανική βάση εξόρμησης στη Λακωνική Μάνη. Εμπιστευθείτε μας για να απολαύσετε την πολυτέλεια της αυθεντικής απλότητας, να γευθείτε τους καρπούς της γης μας και να βυθίσετε το βλέμμα σας στη λαμπυρίζουσα κίνηση των φύλλων της ελιάς.

Αlistos Hotel

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει ιδιαίτερες ελληνικές γεύσεις που έχουν δημιουργηθεί με φρέσκα και εξαιρετικής ποιότητας τοπικά αγαθά καθώς και με το
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, που παράγεται από την ίδια την οικογένεια Πετροπουλάκη.

Το πρωινό στο Αlistos αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Παραγγείλετε την ομελέτα σας, που ετοιμάζεται εκείνη την ώρα για εσάς, με υλικά της επιλογής σας και απολαύστε από τον πλούσιο μπουφέ ποικιλία από φρούτα του κήπου μας, φρέσκους χυμούς, γιαούρτι, αγνό μέλι, γλυκές και αλμυρές επιλογές, όπως την περίφημη «τραβηχτή», τοπικά γλυκά και πολλά ακόμα!

15273

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Ανθότυρο
Σύγκλινο Μάνης
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Μανταρίνι
Δίπλες
Λαλαγκίτες
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με προζύμι
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Μήλα
Τσάι Ταϋγέτου
Ελληνικός καφές

Αlistos Hotel

Διεύθυνση:Ράχη, Γύθειο, 23200, Ελλάδα
Τηλέφωνο:2733440950
Ιστότοπος: https://alistos.com/

Αlistos Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.