«ΡΟΔΗ»

Από το 2010 η οικογένεια του Κώστα και της Δήμητρας Βλαχογιώργου καλλιεργεί 1000 περίπου ροδιές, ποικιλίας wonderful, στην Αιτωλοακαρνανία. Ο χυμός «ΡΟΔΗ|» που παράγεται από αυτές, είναι 100% φυσικός , χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και άλλα πρόσθετα, πλούσιος σε αντιοξειδωτικά ,βιταμίνες  και πολλά άλλα ωφέλιμα συστατικά. Η χυμοποίηση γίνεται σε αναγνωρισμένο  εργοστάσιο με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και όλες τις πιστοποιήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ENA ENA

Στην ENA ENA από το 2014, είμαστε αγρότες και παραγωγοί του δικού μας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου , Άγριων Αρωματικών Βοτάνων και Αγνού Μελιού. Ασχολούμαστε προσωπικά σε κάθε στάδιο παραγωγής, από την καλλιέργεια έως τη συσκευασία, ως ενεργοί εργαζόμενοι και άγρυπνοι επιτηρητές για να διασφαλίσουμε την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας και τη διατήρηση της παρθένας γης που κατέχουμε και καλλιεργούμε. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας αγνά προϊόντα που αντιπροσωπεύουν την ελληνική διατροφική παράδοση και τιμούν τη Μεσογειακή Διατροφή.

Η ολοκληρωμένη σειρά βραβευμένων Eλληνικών προϊόντων ena-ena, προσφέρει μια ξεχωριστή ποικιλία υψηλής διατροφικής αξίας και άριστης ποιότητας, μα πάνω από όλα προσφέρει προϊόντα που δημιουργούνται με αγάπη και πάθος για την Ελληνική φύση.

Αλλαντικά Παντέρη

Η εταιρεία μας γιόρτασε φέτος τα 50 χρόνια παρουσίας στο χώρο των αλλαντικών.
Παράγουμε όλες τις κατηγορίες των αλλαντικών προϊόντων. Μεγάλη γκάμα σε ελληνικά χωριάτικα λουκάνικα, κατηγορία που είμαστε ασυναγώνιστοι, με τα βραβευμένα τύπου Καρδίτσας με πράσο, τύπου Τζουμαγιάς με κύμινο, προϊόντα ωρίμανσης, όπως σουτζούκι, σαλάμι αέρος, καπνιστά από ατόφια κομμάτια όπως μπριζόλα και πανσέτα καπνιστή καθώς και μπέικον, λουκάνικα βραστά, μορταδέλα, γαλόπουλα καπνιστή και βραστή κ.α για τον επαγγελματία.
Εφαρμόζουμε πιστοποιημένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ISO22000:2005 & HACCP) πληρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.
Όλα τα είδη μας χωρίς γλουτένη

Ρόδι Παραγωγός – PomeGRanaston – Ροδιώνες Αναστόπουλος

Το οικογενειακό Αγρόκτημα «Ροδιώνες Αναστόπουλος» δημιουργήθηκε από την PomeGRanaston στην Αρκαδία το 2013.
Έδρα : Βυζίκιο Γορτυνίας.
Στόχος: να προσφέρουμε στους απαιτητικούς καταναλωτές, Αυθεντικά Αγαθά της Ελληνικής γης:

  • 100% Φυσικός Χυμός Ρόδι «Ρόδι Παραγωγός»
  • Εξαιρετικά Ρόδια wonderful
  • Υψηλής ποιότητας προϊόντα επεξεργασίας ροδιού.

• Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.
• Με αυστηρές διαδικασίες και προδιαγραφές.
• Χωρίς Ζάχαρη
• Χωρίς πρόσθετα
• Χωρίς συντηρητικά.
Πρωτοπόρο προϊόν: φρεσκο-κατεψυγμένος 100% Φυσικός Χυμός «Ρόδι Παραγωγός».
Κτήματα: πιστοποιούνται κατά
AGRO 2.1
AGRO 2.2
GLOBAL GAP
Εργοστάσιο: πιστοποίηση ISO 22000:2005, HACCP
εγγραφή στον FDA/USA.

 

Μαλέας Τρόφιμα – Τσάι του Βουνού

H “ΜΑΛΕΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ από το 1923”, έχει ως αποστολή την παραγωγή, συσκευασία και προώθηση φυσικών προϊόντων με έμφαση στη θεραπευτική δύναμη των φυτών, την ελληνική γαστρονομία και την αγάπη για τη φύση. Αυτό που ξεχωρίσει το Τσάι του Βουνού, της σειράς αφεψημάτων Herbs In The Sun®, είναι ότι φτιάχνουμε ένα χαρμάνι από διαφορετικές ποικιλίες του βοτάνου και το μετατρέπουμε σε πούδρα η οποία εκχυλίζεται εύκολα και γρήγορα σε ζεστό νερό. Το άρωμα και η γεύση είναι καταπληκτικά και δεν υστερούν από την παραδοσιακό βράσιμο ολόκληρου του φυτού.

Αφοί Γ. Κασσάκη

Από το 1999 δημιουργούμε με πάθος και μεράκι αγνά, χειροποίητα προϊόντα κρέατος. Οι συνταγές μας βασίζονται στις αυθεντικές συνταγές των προγόνων μας σε συνδυασμό με καινοτομίες και προσθήκες που δίνουν στα προϊόντα μας μοναδική ποιότητα και γεύση. Η μικρή, οικογενειακή επιχείρησή μας εξελίσσεται διαρκώς λόγω της ποιότητας της γεύσης και της θρεπτικότητας των προϊόντων μας και της αποφυγής χημικών στη διαδικασία παρασκευής τους.

DIOTERRA

Η εταιρία DIOTERRA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Αχαΐα, που παράγει υγιεινά προϊόντα, υψηλής ποιότητας.  Δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος  των ανθρώπων της για τη φύση και την αγάπη για την υγιεινή μεσογειακή διατροφή με στόχο να αναδείξει όχι μόνο το μέλι που παράγει, αλλά και τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα που προσφέρει η ελληνική γη. Δέσμευση της είναι η παροχή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς τη χρήση πρόσθετων και συντηρητικών. Από την παραγωγή, τη μεταποίηση και την αποθήκευση μέχρι και τη διάθεση των προϊόντων εφαρμόζει  τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ώστε να διασφαλίζει την άριστη ποιότητα τους. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, FDA και πιστοποιητικό Agrocert για την εμπορία ΠΟΠ προϊόντων. Σήμερα η DIOTERRA προωθεί παγκοσμίως μια σειρά αυθεντικών ελληνικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και τη μοναδικότητά τους. Tα προϊόντα της DIOTERRA έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας για τη μοναδική τους γεύση και την εξαίρετη ποιότητά τους.

«Οικογένεια Πορτοκαλίδη»

Η «Οικογένεια Πορτοκαλίδη» είναι μία σύγχρονη, ελληνική επιχείρηση τροφίμων. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, το 2011, δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος των ανθρώπων της για νέες ιδέες και καινοτομία, μία νέα εταιρία προϊόντων ζύμης , κάνοντας με αυτό τον τρόπο πράξη το όραμά της. Με έδρα τη Σίνδο Θεσσαλονίκης, στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μιας υπερσύγχρονης μονάδας υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Πολιτική της εταιρίας είναι η δημιουργία δικτύων διανομής σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας όπως Αθήνα, Κρήτη, Καβάλα, Λάρισα και Ιωάννινα ώστε η διανομή των προϊόντων της να πραγματοποιείται καθημερινά από τους δικούς της ανθρώπους.

Rizes Greek Delicatessen

Οι Ρίζες είναι το γέννημα μιας μεγάλης αγάπης. Αυτής για τα νόστιμα ελληνικά προϊόντα διατροφής φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Η επιλογή του ονόματος δεν έγινε τυχαία. Σηματοδοτεί το εγχείρημα αυτό με διπλό συμβολισμό αλλά με μία μόνο κατεύθυνση, της επιστροφής. Της επιστροφής στις ρίζες της ελληνικής γης, στον αγροτικό πλούτο μας, στα άριστης ποιότητας κι εξαιρετικής γεύσης ελληνικά, αγροτικά προϊόντα. Της επιστροφής στις ρίζες της ελληνικής κουζίνας, πυλώνα της μεσογειακής διατροφής. Για εμάς παραδοσιακό προϊόν είναι αυτό που γίνεται με σεβασμό στην παραδοσιακή συνταγή ή είναι εμπνευσμένο από αυτή με μία πιο προσωπική ή σύγχρονη προσέγγιση, χωρίς τη χρήση μηχανικών μέσων αλλά χειροποίητα, με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και κυρίως χωρίς τη χρήση τεχνητών πρόσθετων και συντηρητικών. Αυτό για εμάς είναι ο ορισμός του ελληνικού delicatessen. Κι έτσι λοιπόν θέλουμε να συστηθούμε ως μια οικοτεχνία ελληνικών delicatessen προϊόντων. Ένα εργαστήριο όπου μαγειρεύουμε με χαρά, προσωπική φροντίδα και ενθουσιασμό με 100% φυσικά προϊόντα, αξιοποιώντας παραδοσιακές συνταγές, σεβόμενοι τις ποιοτικές αρχές της Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής.

NUTREE

Η NUTREE είναι μια από τις πιο καινοτόμες και δυναμικές νεοφυείς επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα της Ελλάδος. Ιδρύθηκε το 2018 με στόχο και όραμα την δημιουργία υγιεινών σνακ, από αγνές πρώτες ύλες που προσφέρει η ελληνική γη, και την ενσωμάτωση αυτών στις διατροφικές συνήθειες της καθημερινότητας. Κατόπιν χρηματοδότησης και υποστήριξης από τα ιδρύματα The People’s Trust και Action Finance Initiative, η NUTREE διαθέτει πλέον το δικό της εργαστήριο και γραφεία σε εγκαταστάσεις 150m² στην Αθήνα. Αυτό που ξεχωρίζει τη NUTREE είναι η μοναδική τεχνογνωσία που κατέχει στην ανάπτυξη γευστικών υγιεινών σνακ, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει για την πλέον αξιόπιστη παραγωγή, συσκευασία και διάθεση αυτών στην αγορά.

Βασική καινοτομία της πρώτης σειράς προϊόντων της NUTREE – ωμοφαγικές μπάρες ενέργειας – είναι ο μοναδικός συνδυασμός της υψηλής διατροφικής αξίας, νοστιμιάς και του κορεσμού, σε πρωτοποριακή και ιδιαίτερης αισθητικής συσκευασία. Οι φυτικές μπάρες της NUTREE είναι 100% φυσικές, προσδίδουν άμεσα φυσική ενέργεια από τα αποξηραμένα φρούτα και τους καρπούς, δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετη ζάχαρη και κανενός είδους συντηρητικών, και είναι gluten-free. Αποτελούν δηλαδή το ιδανικό ενδιάμεσο γεύμα για την εργασία ή τα ταξίδια, και γενικώς όποτε υπάρχει η απαίτηση για σωματική και πνευματική απόδοση