Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Στραπατσάδα

3 ντομάτες
5 αυγά
250 γρ. τυρί φέτα
1 δαφνόφυλλο

Στραπατσάδα

Ψιλοκόβετε τις ντομάτες και τις ρίχνετε σε τηγάνι με καυτό λάδι. Αφού μαλακώσουν λίγο, ρίχνετε το δαφνόφυλλο και τα 5 χτυπημένα αυγά, ενώ ανακατεύετε αργά για να σπάσουν τα αυγά και να μη γίνουν ομελέτα.

Στραπατσάδα

Ρίχνετε τη θρυματισμένη φέτα μαζί με λίγο πιπέρι και σερβίρετε.