«ΡΟΔΗ»

Από το 2010 η οικογένεια του Κώστα και της Δήμητρας Βλαχογιώργου καλλιεργεί 1000 περίπου ροδιές, ποικιλίας wonderful, στην Αιτωλοακαρνανία. Ο χυμός «ΡΟΔΗ|» που παράγεται από αυτές, είναι 100% φυσικός , χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και άλλα πρόσθετα, πλούσιος σε αντιοξειδωτικά ,βιταμίνες  και πολλά άλλα ωφέλιμα συστατικά. Η χυμοποίηση γίνεται σε αναγνωρισμένο  εργοστάσιο με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και όλες τις πιστοποιήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ρόδι Παραγωγός – PomeGRanaston – Ροδιώνες Αναστόπουλος

Το οικογενειακό Αγρόκτημα «Ροδιώνες Αναστόπουλος» δημιουργήθηκε από την PomeGRanaston στην Αρκαδία το 2013.
Έδρα : Βυζίκιο Γορτυνίας.
Στόχος: να προσφέρουμε στους απαιτητικούς καταναλωτές, Αυθεντικά Αγαθά της Ελληνικής γης:

  • 100% Φυσικός Χυμός Ρόδι «Ρόδι Παραγωγός»
  • Εξαιρετικά Ρόδια wonderful
  • Υψηλής ποιότητας προϊόντα επεξεργασίας ροδιού.

• Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.
• Με αυστηρές διαδικασίες και προδιαγραφές.
• Χωρίς Ζάχαρη
• Χωρίς πρόσθετα
• Χωρίς συντηρητικά.
Πρωτοπόρο προϊόν: φρεσκο-κατεψυγμένος 100% Φυσικός Χυμός «Ρόδι Παραγωγός».
Κτήματα: πιστοποιούνται κατά
AGRO 2.1
AGRO 2.2
GLOBAL GAP
Εργοστάσιο: πιστοποίηση ISO 22000:2005, HACCP
εγγραφή στον FDA/USA.

 

Μαλέας Τρόφιμα – Τσάι του Βουνού

H “ΜΑΛΕΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ από το 1923”, έχει ως αποστολή την παραγωγή, συσκευασία και προώθηση φυσικών προϊόντων με έμφαση στη θεραπευτική δύναμη των φυτών, την ελληνική γαστρονομία και την αγάπη για τη φύση. Αυτό που ξεχωρίσει το Τσάι του Βουνού, της σειράς αφεψημάτων Herbs In The Sun®, είναι ότι φτιάχνουμε ένα χαρμάνι από διαφορετικές ποικιλίες του βοτάνου και το μετατρέπουμε σε πούδρα η οποία εκχυλίζεται εύκολα και γρήγορα σε ζεστό νερό. Το άρωμα και η γεύση είναι καταπληκτικά και δεν υστερούν από την παραδοσιακό βράσιμο ολόκληρου του φυτού.

Herbstore

Η επιχείρηση της οικογένειας Καραγιάννη,
η οποία εδρεύει στο Νομό Ημαθίας κοντά στο χωριό Άμμος, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της συλλογής, παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας βοτάνων καθώς επίσης και κάποιων μπαχαρικών από το 1975. Ενώ μετά το 2000 επεκτάθηκε και στους τομείς της κοσμετολογίας, παρασκευάζοντας φυτικές κρέμες, κηραλοιφές, μάσκες προσώπου, serum, mist,scrub και πολλά ακόμη προϊόντα καλλωπισμού.

Καφές Γερούση

Η εταιρία Γερούσης Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση , η οποία ιδρύθηκε το 1964 και από τότε λειτουργεί δυναμικά και ενεργά στον χώρο του καφέ. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, άρτια οργανωμένη με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό , δίνοντάς της τη δυνατότητα να συνδυάζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της. Το βασικό αντικείμενο της εταιρείας ήταν η επεξεργασία ελληνικού καφέ που με επιμονή στις υψηλές προδιαγραφές και τις καλύτερες ποικιλίες καφέ οδήγησε στο να αποκτήσει φανατικούς καταναλωτές. Την τελευταία δεκαετία, λόγω της υψηλής ζήτησης για speacialty καφέδες, η εταιρία εισήγαγε στην αγορά ένα νέο brandname το ‘’SemprevivoEspresso’’. Με αυτό το brandname κυκλοφορούν στην αγορά φρέσκα espressoblends αλλά και singleorigin, καθώς και όλα τα είδη βιολογικού καφέ.