Στοιχεία παραγωγού
Προϊόντα
Φωτογραφίες
Βραβεία

Καφές Γερούση

Η εταιρία Γερούσης Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση , η οποία ιδρύθηκε το 1964 και από τότε λειτουργεί δυναμικά και ενεργά στον χώρο του καφέ. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, άρτια οργανωμένη με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό , δίνοντάς της τη δυνατότητα να συνδυάζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της. Το βασικό αντικείμενο της εταιρείας ήταν η επεξεργασία ελληνικού καφέ που με επιμονή στις υψηλές προδιαγραφές και τις καλύτερες ποικιλίες καφέ οδήγησε στο να αποκτήσει φανατικούς καταναλωτές. Την τελευταία δεκαετία, λόγω της υψηλής ζήτησης για speacialty καφέδες, η εταιρία εισήγαγε στην αγορά ένα νέο brandname το ‘’SemprevivoEspresso’’. Με αυτό το brandname κυκλοφορούν στην αγορά φρέσκα espressoblends αλλά και singleorigin, καθώς και όλα τα είδη βιολογικού καφέ.

Καφές Γερούση

Η εταιρεία παράγει ελληνικό καφέ, βιολογικό ελληνικό καφέ, καφέ φίλτρου, espresso decaffeinated, espresso Single, origin espresso και βιολογικούς espresso.

  •  
  •  
  •  
  •  

Καφές Γερούση

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005, τόσο στον συμβατικό όσο και στον βιολογικό καφέ. Τέλος η εταιρία είναι μέλος της SCASpecialityCoffeeAssociation.