Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Tourist Boutique Hotel

Το TOURIST Boutique Hotel βρίσκεται στην γουλόστρωτη παραλία του Αργοστολίου με τους εντυπωσιακούς φοίνικες και τις υπέροχες χελώνες Careta Careta και σε κοντινή απόσταση από την κεντρική πλατεία και τον εμπορικό πεζόδρομο, το “Λιθόστρωτο”, ενώ τα μπαλκόνια του έχουν θέα στην γέφυρα De Bosset, την μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα στην Ευρώπη που χτίστηκε το 1811.

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου υπάρχει καφετέρια και εστιατόριο με κεφαλονίτικα πιάτα και διεθνή κουζίνα. Υπάρχει επίσης δωρεάν αίθουσα υπολογιστών και δανειστική βιβλιοθήκη.

Tourist Boutique Hotel

Στο Boutique ξενοδοχείο ΤΟΥΡΙΣΤ θεωρούμε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, γι’ αυτό και το ετοιμάζουμε καθημερινά με αγάπη προς τους πελάτες μας , χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά που μας προσφέρει η κεφαλονίτικη γη!

Στον βραβευμένο μπουφέ μας μπορείτε καθημερινά να γευτείτε μία μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων φτιαγμένα από ντόπιους παραγωγούς καθώς και τοπικές συνταγές, φτιαγμένες σπιτικά με τα αγνότερα υλικά.

Ενδεικτικά κάποιες από τις νοστιμιές που προσφέρουμε στον μπουφέ μας είναι: παραδοσιακή στραπατσάδα, σπιτική τυρόπιτα ή σπανακόπιτα ή κρεατόπιτα με χειροποίητο παραδοσιακό φύλλο, ριγανάδα, σπιτικό κέικ και πασταφλώρα, κηρήθρα, μέλι, γιαούρτι και ποικιλία τυριών από ντόπιους παραγωγούς, σπιτικές χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού. Το μπουφέ μας συμπληρώνει πλούσια ποικιλία από φρέσκα φρούτα εποχής.

01772

Tourist Boutique Hotel

Διεύθυνση:Αντώνη Τρίτση 109, Αργοστόλι Τ.Κ. 28100 Κεφαλονιά
Τηλέφωνο:26710 22510
Ιστότοπος: https://www.hoteltourist.gr/

Tourist Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.