Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Tourist

Το παραδοσιακό ξενοδοχείο Tourist δεσπόζει στη γραφική παραλιακή λεωφόρο του Αργοστολίου, έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες που συρρέουν όλο το χρόνο για διακοπές ή για επαγγελματικά.

Πρόκειται για μια όμορφη και προσεγμένη μικρή ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει 22 άνετα δωμάτια με υπέροχη θέα, ασύρματο δωρεάν δίκτυο ίντερνετ υψηλής ταχύτητας, μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον, επιμελή καθαριότητα, έμπειρο προσωπικό και πολλές άλλες υπηρεσίες που το έχουν καταξιώσει στις συνειδήσεις των επισκεπτών του!

Tourist

Στο Tourist, το πρωινό εξαρτάται από την εποχικότητα των πρώτων υλών και βασίζεται σε αγνά προϊόντα της κεφαλλονίτικης γης. Το πρωινό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ντόπια τυριά, παρασκευές αυγών ελευθέρας από τοπικούς παραγωγούς, βότανα, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, βούτυρα διαφόρων ειδών, ποικιλία ψωμιών και άλλων αρτοσκευασμάτων, μαρμελάδες, μέλι τοπικής παραγωγής, γλυκά του κουταλιού που φτιάχνονται από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου ή από τοπικούς παραγωγούς, πίτες με χειροποίητο φύλλο που ποικίλουν ανάλογα με την εποχή και την έμπνευση της ιδιοκτήτριας, παραδοσιακά κουλούρια κ.ά.

Τέλος, από ροφήματα προσφέρονται διάφοροι καφέδες (ξεχωρίζει ο ελληνικός καφές που φτιάχνεται στο μπρίκι), πολλά είδη τσαγιού, καθώς και δροσεροί χυμοί.

01772

Tourist

Διεύθυνση:ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ 109
Τηλέφωνο:26710 22510

Tourist

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.