Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Aegean Pearl

Το Aegean Pearl είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που συνδυάζει ιδανικά τις διακοπές δίπλα στη θάλασσα και την πόλη. Σε μοναδική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και 2,2, χλμ. από το κέντρο του Ρεθύμνου, παρέχει δωμάτια που προσφέρουν άριστη φιλοξενία και ποιοτικές ανέσεις, υπέροχα γεύματα και ποτά, προγράμματα κρητικών και ελληνικών χορών, χορευτικές βραδιές με ορχήστρα ή disco, εβδομαδιαίος οργανωμένο περίπατο στην κρητική ύπαιθρο με ξεναγό κλπ.

Aegean Pearl

Το Aegean Pearl προσπαθεί να αναδείξει τον γαστρονομικό τουρισμό (ιδιαίτερα αυτόν της Κρήτης) στους επισκέπτες του. Για αυτόν τον λόγο, έχει εντάξει στο καθημερινό πρόγραμμα του πρωινού σειρά ειδών που κατατάσσονται στα είδη του Κρητικού Παραδοσιακού Πρωινού.

Το πρωινό περιλαμβάνει ψωμί και διάφορα αρτοσκευάσματα (κριθαροκούλουρο, κριθαρομπουκιές, λαδοκούλουρο, γλυκοπαξίμαδο κλπ) από τοπικό παραδοσιακό φούρνο, διάφορες σαλάτες και αρωματικά της κρητικής γης, ποικιλία ελαιόλαδου και ελιών, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, ροφήματα (όπως μαλοτύρα, δίκταμο και φρέσκος χυμός πορτοκαλιού), χειροποίητες μαρμελάδες, ρυζόγαλο ή γαλόρυζο, μανούρι, τις τηγανίτες με μέλι (δυο φορές την εβδομάδα) κ.ά.

14483

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Παραδοσιακό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Βύσσινο
Μυζηθροπιτάκια
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Πολύσπορο
Ελαιόλαδο
Μήλα
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Aegean Pearl

Διεύθυνση:ΚΟΥΤΣΟΛΙΔΙ
Τηλέφωνο:28310 51513
Ιστότοπος: http://www.pearlhotels.gr

Aegean Pearl

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.