Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Santa Marina Plaza

Το Santa Marina Plaza Hotel βρίσκεται στην αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας, μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων και δέχεται μόνο ενήλικες με κατώτερη επιτρεπόμενη ηλικία τα 16 έτη.

Διαθέτει 51 μονάδες καταλυμάτων (49 πολυτελή δωμάτια και 2 Junior σουίτες). Στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται το κεντρικό (μπουφέ) εστιατόριο, ένα a la carte εστιατόριο, δύο μπαρ, γυμναστήριο, αίθουσα Jacuzzi και αίθουσα συνεδρίων. Όλες οι εγκαταστάσεις βρίσκονται γύρω από την πισίνα, η οποία απέχει λίγα μόλις βήματα από την παραλία!

Santa Marina Plaza

Το πρωινό στο ξενοδοχείο βασίζεται κυρίως σε ντόπια προϊόντα της κρητικής και της ευρύτερης ελληνικής παραγωγής.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται φρέσκα παραδοσιακά ψωμιά και άλλα αρτοσκευάσματα, παραδοσιακές παρασκευές φρέσκων αυγών, ντάκος με ελιές και ελαιόλαδο, φρέσκος χυμός από κρητικά πορτοκάλια, μαρμελάδες από βερίκοκο και κυδώνι, κρητικό θυμαρίσιο μέλι, παραδοσιακά τυριά και αλλαντικά, παραδοσιακές κρητικές γεύσεις (τυρόπιτες με ντόπια τυριά και μυζήθρα, καλιτσούνια, λυχναράκια με γλυκό τυρί και κανέλλα, ξεροτήγανα, μπουγάτσα με αλμυρό τυρί και με γλυκιά κρέμα και κανέλα), μουσταλευριά, ρυζόγαλο με φρέσκο γάλα, ελληνικός καφές στη χόβολη, ζεστοί λουκουμάδες με μέλι και σουσάμι κ.ά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στο ξενοδοχείο Santa Marina Plaza παράγονται καθημερινά ελληνικές πίτες για το πρωινό. Επίσης διοργανώνονται κρητικές και ελληνικές βραδιές στο ξενοδοχείο με ελληνική κουζίνα, όπου προωθούνται κυρίως τα ελληνικά και κρητικά κρασιά και διοργανώνεται επίσης οινογευσία, ώστε να γνωρίσει και να δοκιμάσει ο επισκέπτης τα εκλεκτά κρασιά της χώρας.

13496

Santa Marina Plaza

Διεύθυνση:ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΝΙΩΝ
Τηλέφωνο:28210 36860
Ιστότοπος: http://santamarina-plaza.gr

Santa Marina Plaza

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.