Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Saint Andrea Resort

Το Saint Andrea Resort βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, στον δρόμο για τις Κολυμπήθρες της Πάρου, μόλις 1,5 χλμ από την κοσμοπολίτικη Νάουσα και με θέα τους σμιλεμένους από τη φύση άσπρους βράχους της περιοχής. Αποτελείται από 56 δωμάτια και σουίτες, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές. Η γνώση και η εμπειρία των ιδιοκτητών, η άριστη αρχιτεκτονική, το ιδιαίτερο γούστο, η ειδυλλιακή τοποθεσία, η πολυτέλεια, η αγάπη για τη φιλοξενία και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου εγγυώνται στους επισκέπτες ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Saint Andrea Resort

Στον πρωινό μπουφέ του Saint Andrea Resort ο επισκέπτης βρίσκει φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, χυμούς, ποικιλίες γάλακτος, τσάι του βουνού, φασκόμηλο και διάφορα είδη καφέ. Επίσης, προσφέρονται ελιές και πάστα ελιάς, μέλι, γλυκά του κουταλιού, κομπόστες, αλλά και διάφορες μαρμελάδες.

Παράλληλα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε τυριά (μετσοβόνε, λαδοτύρι, γραβιέρα και ξινομυζήθρα Πάρου κλπ), αλλαντικά (όπως καπνιστό χοιρινό μπούτι, καπνιστή γαλοπούλα και σαλάμι αέρος) και αρτοσκευάσματα (ψωμιά, παξιμάδια, μουστοκούλουρα, κουλουράκια κανέλας κ.ά.).

Επιπλέον, ετοιμάζονται σε καθημερινή βάση, ψητές ντομάτες, γευστικές παρασκευές αυγών, σούπα τραχανά με γάλα και αρωματισμένο με ελαιόλαδο, τηγανίτες με μέλι και τυρί, αλλά και τις πίτες που παρασκευάζονται, όπως η τυρόπιτα και η χορτόπιτα.

Τέλος,από γλυκά αξίζει να δοκιμάσει κανείς την ποικιλία σε γλυκές πίτες, τον χαλβά, τα λουκούμια και την κρέμα πραλίνας με ταχίνι και μέλι.

14321

Saint Andrea Resort

Διεύθυνση:ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ
Τηλέφωνο:2284028890-4
Ιστότοπος: http://www.st-andrea.gr

Saint Andrea Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.