Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Rodia Boutique Hotel

Το “καστρόσπιτο” που στεγάζει το 4 αστέρων Rodia Boutique Hotel χτίστηκε το 1830. Για να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο, ανακαινίστηκε με απόλυτη συνέπεια στην αρχική του αρχιτεκτονική και τις δομικές του ιδιαιτερότητες, και το εσωτερικό του ανακαινίστηκε και σχεδιάστηκε από την αρχή με απλότητα και διακριτική πολυτέλεια.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο στο λόφο, στη μέση του χωριού, με θέα στα βουνά και συνδυάζει τη γοητεία του παλιού με υπέροχα μινιμαλιστικά μοντέρνα στοιχεία χάρη στην αρχική του αρχιτεκτονική και στη συνέχεια το πάθος μας για την εσωτερική διακόσμηση.

Rodia Boutique Hotel

Στον πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου μας, μεταξύ άλλων, περίοπτη θέση καταλαμβάνουν οι χειροποίητες ζαγορίσιες πίτες, τα χωριάτικα αυγά ημέρας, η ποικιλία των ντόπιων τυριών και αλλαντικών, το τοπικό γιαούρτι, το ζυμωτό ψωμί , τα φρέσκα φρούτα εποχής, τα ηπειρώτικα γλυκά κουταλιού, το μέλι, οι χειροποίητες μαρμελάδες και τα βότανα της περιοχής που προσφέρουμε ως αφέψημα.

Φυσικά, δε λείπουν ο φρέσκος χυμός πορτοκάλι, τα κουλουράκια, η φρέσκια χειροποίητη μηλόπιτα και ο ελληνικός καφές, ψημένος στο μπρίκι. Τέλος το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου περιλαμβάνει επίσης ελιές, παρθένο ελαιόλαδο, μεγάλη ποικιλία από παξιμάδια, ταχίνι, χαλβά και φρέσκο βούτυρο.

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Τυρί Φέτα ΠΟΠ

Τυρί Γραβιέρα ΠΟΠ

Χειροποίητο σαλάμι Λευκάδας

Ζαμπόν

Τοπικό Γιαούρτι

Μέλι Άνθεων

Χειροποίητες μαρμελάδες

Πραλίνα

Ζαγορίσια Αλευρόπιτα

Κουλουράκια

Χειροποίητο κέικ

Σπιτική Μηλόπιτα

Χυμός πορτοκάλι

Ζυμωτό ψωμί

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Ποικιλία λαχανικών

Τσάι του βουνού

Ελληνικός καφές

Φρέσκα φρούτα

Ελιές καλαμών

Rodia Boutique Hotel

Διεύθυνση:Κήποι Ζαγορίου, 44018, Ιωάννινα
Τηλέφωνο:+30 26530 71695
Ιστότοπος: https://www.rodia.gr/el/

Rodia Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.