Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Rodi Boutique Hotel

Στις παραθαλάσσιες Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας, δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι «Το Ρόδι», ένας φιλόξενος και ζεστός ξενώνας που προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία, γαλήνη και απόλαυση στις χειμερινές και καλοκαιρινές διακοπές.

Η οικοδέσποινά Βαγγελιώ Αλεξανδρίδη, αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την τριαντάχρονη εμπειρία της οικογενειακής παράδοσης που δημιουργήθηκε από την αδιάλειπτη λειτουργία του ξενοδοχείου «Αλεξανδρίδης» στις Ροβιές.

Ιδανικά τοποθετημένος κοντά στο βυζαντινό πύργο, μόλις 20 μέτρα από τη θάλασσα, ο ξενώνας διαθέτει άνετους και κομψά διακοσμημένους χώρους και ένα πλούσιο πρωινό, φτιαγμένο με αγνά προϊόντα στην τραπεζαρία.

Rodi Boutique Hotel

Στον ξενώνα «Το Ρόδι», όλα τα εδέσματα του Ελληνικού Πρωινού, είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από αγνά παραδοσιακά υλικά του τόπου.

Προσφέρονται φρέσκος χυμός από ρόδι και πορτοκάλι τοπικής παραγωγής, ζεστά αφεψήματα από τους ορεινούς όγκους της Βόρειας Εύβοιας και ελληνικός καφές στο μπρίκι, τοπικές πίτες, χειροποίητα μπουρέκια με ανοιγμένο φύλλο από σπανάκι και άγρια χόρτα, φρέσκο τυρί και αυγά από το χωριό και φυσικά κεχριμπαρένιο λάδι Ροβιών.

Ακόμη, είναι διαθέσιμα ζεστά κέικ, φρέσκο ψωμί και πολλά ακόμη αρτοσκευάσματα, φρέσκο βούτυρο του τυροκομείου της περιοχής, σπιτικές μαρμελάδες, παρασκευές αυγών, τηγανίτες, ελιές παραγωγής των ιδιοκτητών του ξενώνα κλπ.

Ανάλογα με την εποχή και ακολουθώντας την παράδοση, ο μπουφές ποικίλει και διαφοροποιείται. Για παράδειγμα, στα νηστίσιμα συμπεριλαμβάνεται ο χαλβάς, η λαγάνα, νηστίσιμα κέικ και μελομακάρονα. Το καλοκαίρι ο μπουφές εμπλουτίζεται από τις καλοκαιρινές πίτες με υλικά από τα μποστάνια του χωριού, φρέσκες ντομάτες, κολοκυθάκια και φρούτα εποχής.

14223

Rodi Boutique Hotel

Διεύθυνση:ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Τηλέφωνο:22270 71666

Rodi Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.