Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Rocabella Mykonos Art Hotel

Το Rocabella Mykonos Art Hotel βρίσκεται στην παραλία του Αγ. Στεφάνου της Μυκόνου και αποτελεί μια κομψή σύγχρονη “κρυψώνα διακοπών” που συνδυάζει την πολυτελή απλότητα και την οικειότητα, παρέχοντας τις πιο ήρεμες διακοπές στην Ελλάδα, καθώς οι φιλοξενούμενοι μπορούν να χαλαρώσουν στην πισίνα του θερέτρου και να απολαύσουν τις μοναδικές, εξατομικευμένες και προσανατολισμένες στους πελάτες υπηρεσίες. Το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο για να εκπληρώσει όλες τις ανάγκες όλων των πελατών.

Rocabella Mykonos Art Hotel

Η συλλογή του πρωινού του Rocabella Mykonos Art Hotel προέρχεται από όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται στον τόπο καταγωγής τους και είναι ποιότητας Ergon.

Κύρια στοιχεία του πρωινού είναι τα αλλαντικά (απάκι, σύγκλινο, λούζα, προσούτο Ευρυτανίας, λουκάνικο Κρήτης, χοιρινή μπριζόλα και γαλοπούλα), τα τυριά (όπως μαλακή μυζήθρα Ίου, γραβιέρα και κεφαλοτύρι Νάξου και Μετσοβόνε) η ποικιλία σε σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, τα ψαρικά, τα καπαρόφυλλα Σαντορίνης, οι πιπεριές Φλωρίνης κλπ.

Στη γωνιά του ντάκου, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το τυπικό παξιμάδι της Κρήτης σε διάφορους συνδυασμούς, ενώ από γλυκά προσφέρονται χαλβάς, λουκούμια Σύρου, κέικ κλπ. Επίσης, ξεχωρίζουν τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, οι ξηροί καρποί, τα γαλακτοκομικά, το κουλούρι Θεσσαλονίκης, οι παραδοσιακές πίτες, η στραπατσάδα κ.ά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο παρέχει πρώτες ύλες από κήπο, ενώ καθημερινά παρασκευάζεται σπιτική πίτα. Παράλληλα, υπάρχει εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και διοργανώνονται εκδηλώσεις γαστρονομίας και επισκέψεις σε οινοποιεία ή άλλους παραγωγούς.

13818

Rocabella Mykonos Art Hotel

Διεύθυνση:ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
Τηλέφωνο:22890 28930

Rocabella Mykonos Art Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.