Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Rihios Hotel

Το ξενοδοχείο Rihios βρίσκεται στη δυτική παραλία του Σταυρού, σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον που συνδυάζει μία πανοραμική θέα τόσο της καταγάλανης θάλασσας, όσο και της πλούσιας βλάστησης της περιοχής. Απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Σταυρού και μόλις 50 μέτρα από την παραλία, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για κάθε επισκέπτη που θέλει να συνδυάσει τη χαλάρωση με την κοσμοπολίτικη ζωή. Διαθέτει υπηρεσίες ύψιστης φιλοξενίας, pool bar, πισίνα, εστιατόρια, beach bar, παιδική χαρά και ιδιαίτερη διακόσμηση.

Rihios Hotel

Κάθε πρωί, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, σερβίρεται πλούσιο πρωινό με βάση τοπικά προϊόντα από την περιοχή του Σταυρού, αλλά και από την υπόλοιπη ελληνική γη.

Καθημερινά σερβίρεται φρεσκοφουρνισμένο ψωμί, κουλούρια και σπιτικά κουλουράκια που παρασκευάζονται από την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, φρέσκα φρούτα από την ευρύτερη περιοχή, φρεσκοστυμμένοι χυμοί, λαχανικά από γειτονικά θερμοκήπια, φρέσκα αυγά από κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, παραδοσιακή φέτα από ντόπιο παραγωγό, ποικιλία αλλαντικών, ντόπια μέλια και μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, καθώς και ελιές και παρθένο ελαιόλαδο.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσει να δοκιμάσει κανείς, τις ανάρπαστες παραδοσιακές πίτες, των οποίων τα φύλλα ανοίγει η ίδια η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου!

10675

Rihios Hotel

Διεύθυνση:ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΒΡΑΣΝΩΝ
Τηλέφωνο:23970 65800
Ιστότοπος: http://www.hotelrihios.gr

Rihios Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.