Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Pirrion Boutique Hotel

ΠΥΡΡΕΙΟΝ, ένα οικογενειακό καταφύγιο ψυχής για όσους θέλουν να γευθούν ένα μοναδικό ταξίδι. Πέτρινα κτίρια με δέκα περίφημα γλυκά του κουταλιού είναι τα κουκλίστικα δωμάτια μας, διακοσμημένα με μικρές αντίκες και είδη CocoMat. Χαλάρωση στο Lounge bar, ή στην αίθουσα ψυχαγωγίας και παραδοσιακό πρωινό-ακόμη γεύμα με κρασί από την κάβα μας. Δίνεται η δυνατότητα για massage/yoga και ενναλακτικές περιβαλλοντικές δράσεις, καθώς και ενημέρωση για τη πολιτιστική ατζέντα της επικαιρότητας στο Ζαγόρι.

Pirrion Boutique Hotel

Tο βραβευμένο πρωινό του Πύρρειον είναι η πρωταρχική μορφή απόλαυσης, μόλις ο επισκέπτης αντικρίσει τον ήλιο. Ο ταξιδιώτης μπορεί με ένα πλήρες σετ να γευθεί τον πρώτο καφέ ή ένα γευστικό τσάι στο δωμάτιό του.

Στη σάλα στο μοναστηριακό μπουφέ περιμένει στρωμένο το Ζαγορίσιο πρωινό: παραδοσιακές πίτες (κασσόπιτα/κολοκυθόπιτα κ.λ), ελαιόψωμα και τυρόψωμα, φρέσκα αυγά και ομελέτες, φρέσκο βούτυρο, Ζυμωτό ψωμί και παξιμάδια , αλλαντικά και τυριά, είδη σαλατικών, ελιές, σούπα ξινού τραχανά, τοπικό γιαούρτι, αχνιστό ρυζόγαλο, διάφορα είδη δημητριακών, μηλόπιτα και μπουγάτσα, κέικ και τσουρέκια της γιαγιάς, καραμελωμένες αυγόφετες με σιροπιαστό πρόβειο γιαούρτι και φλούδες εσπεριδοειδών, χειροποίητες μαρμελάδες από τοπικά φρούτα , ορδεβιέρες με ξηρούς καρπούς, κανάτες με γάλα-χυμό, καφέ ή βραστό νερό για αφεψήματα βοτάνων. Το τραπέζι κλείνει αρχοντικά με μέλι από λουλούδια του Ζαγορίου.

Η τραπεζαρία όπου σερβίρεται το πρωινό επενδύεται μουσικά για θετική ενέργεια και υπάρχει η δυνατότητα για πρωινό στο δωμάτιο, το όποιο συστήνεται για νεόνυμφους!

14827

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Μετσοβόνε (ΠΟΠ)
Γαλοπούλα Καπνιστή
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Κορόμηλο
Ρυζόγαλο
Ζαγορίτικη Αλευρόπιτα
Ελαιόψωμο
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί με προζύμι
Ελαιόλαδο
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Pirrion Boutique Hotel

Διεύθυνση:ΑΝΩ ΠΕΔΙΝΑ
Τηλέφωνο:26530 71141
Ιστότοπος: http://www.pirrion.gr

Pirrion Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.