Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Petropoulaki Tower

Στην τοποθεσία Ράχη, κοντά στο Γύθειο και στην κορυφή ενός λόφου που συνδύαζε τον έλεγχο του στρατηγικής σημασίας περάσματος από και προς τη Μάνη, αλλά και το άρτιο κλίμα, επέλεξαν οι Πετροπουλάκηδες να χτίσουν τους Πύργους τους κατά τον 18ο αιώνα.

Σήμερα, ο Πύργος Πετροπουλάκη λειτουργεί ως ένας εκλεπτυσμένος ξενώνας που προσφέρει ποιοτικές παροχές και υπηρεσίες και μια καταπληκτική θέα στον Ταΰγετο, τον Πάρνωνα, τον Λακωνικό Κόλπο και τη Μάνη.

Petropoulaki Tower

Ο Πύργος Πετροπουλάκη προσφέρει ένα πλούσιο πρωινό, με πολλά από τα περιεχόμενα αγαθα να προέρχονται από το αγρόκτημα της οικογένειας. Συγκεκριμένα, τα λαχανικά, τα φρούτα, το λάδι, οι ελιές και τα κρέατα καλλιεργούνται και φροντίζονται με βιολογικό τρόπο, υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του ιδιοκτήτη Δημήτρη και της συζύγου του Παναγιώτας.

Ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί σπιτικά γλυκά και πίτες, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού που συνοδεύονται με ροφήματα του βουνού (όπως μελλισόχορτο, χορτάρι της Παναγίας, μέντα, θυμάρι και ρίγανη), καγιανά, αλλαντικά (όπως παστό λουκάνικο και παστό σύγκλινο που καπνίζεται με αρωματικά φυτά Μάνης), λαλαγγίδες, τραβηχτές, χωριάτικα αυγά, μέλι από ρείκι και θυμάρι,χορτόπιτες και ζυμωτό ψωμί στο φούρνο με τα ξύλα.

Επίσης, προσφέρονται δροσιστικοί χυμοί που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή από φρέσκα πορτοκάλια (ανάλογα με την εποχή από Βαλέντσια, Νάβελ, Σαγκουίνι κλπ), μανταρίνια και γκρέιπφρουτ, γιαούρτι που σερβίρεται με φρέσκα φρούτα, και – φυσικά – ελληνικός καφές!

14014

Petropoulaki Tower

Διεύθυνση:ΡΑΧΗ ΓΥΘΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:2733300633

Petropoulaki Tower

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.