Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Petrino Suites Hotel

Το Petrino Suites Hotel είναι ένα παραδοσιακό οικογενειακό boutique ξενοδοχείο, στην Άθυτο της Χαλκιδικής, κτισμένο με πέτρα. Ο χαρακτήρας, η ευγένεια, η ηρεμία, η γοητεία και η κουζίνα ενώνονται για να δημιουργήσουν την ουσία ενός ξενοδοχείου μπουτίκ. Εδώ, ο επισκέπτης θα εκτιμήσει αμέσως τη ζεστή υποδοχή των ιδιοκτητών, την οικογενειακή ατμόσφαιρα, την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική.

Petrino Suites Hotel

Το πρωινό περιλαμβάνει ποικιλία αρτοσκευασμάτων που παρέχει τοπικός προμηθευτής από την Καλλιθέα Χαλκιδικής, φρέσκα φρούτα, χυμούς, φρουτοσαλάτες και λαχανικά εποχής από παραγώγους της Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής, τρία είδη ελληνικών τυριών, γιαούρτι, βούτυρο και ξινόγαλα Μακεδονίας, σπιτικό ρυζόγαλο, αποξηραμένα φρούτα Μακεδονίας, αυγά (βραστά, μάτια και ομελέτα), σπιτικές πίτες (τυρόπιτες, μπουγάτσα με κρέμα και τυριά), διάφορα αλλαντικά, μέλι, ταχίνι, παστέλι, τοπικά γλυκά από τη Βόρεια Χαλκιδική και παραδοσιακές σπιτικές μαρμελάδες.

Ο μπουφές περιλαμβάνει ακόμα ελιές και ελαιόλαδο Χαλκιδικής, πιπεράκια τουρσί, δημητριακά, ροφήματα από βότανα και αρωματικά φυτά, ελληνικό καφέ στην χόβολη, παραδοσιακό τσάι βουνού, τηγανίτες, λουκουμάδες, αυγόφετες, σιμιγδαλένιο χαλβά, κουλουράκια, κέικ, γλυκά του κουταλιού, ξηρούς καρπούς κ.ά..

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το Petrino Suites Hotel οργανώνει επισκέψεις σε οινοποιία της Χαλκιδικής και στον κήπο του ξενοδοχείου, γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ελληνικές συνταγές από την Μακεδονία και μαθήματα γαστρονομίας.

10750

Petrino Suites Hotel

Διεύθυνση:ΑΦΥΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23740 91635
Ιστότοπος: http://www.petrino-hotel.gr

Petrino Suites Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.