Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Petra Hotel & Suites

Το Petra Hotel & Suites προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ζωής, στο πανέμορφο νησί της Πάτμου, μαγεύοντας τους επισκέπτες που αναζητούν αυθεντική φιλοξενία, φροντίδα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Με 11 δωμάτια και σουίτες να σχηματίζουν ένα μικρό παραδοσιακό χωριό και υπό τη συνεχή φροντίδα του ζευγαριού των ιδιοκτητών, έχει κερδίσει μία θέση ανάμεσα στα πολυτελή μικρά ξενοδοχεία της Ελλάδος που ηγούνται στο χώρο, έχοντας τιμηθεί, μεταξύ άλλων, το 2012 με το βραβείο του αναγνωστικού κοινού του Conde Nast Traveller ως το Δημοφιλέστερο Ξενοδοχείο στα Δωδεκάνησα (2012 Readers’ Choice Awards).

Petra Hotel & Suites

Το φημισμένο πρωινό στο ξενοδοχείο Petra είναι μια μοναδική εμπειρία. Σπιτικές λιχουδιές προσκαλούν τους επισκέπτες σ’ ένα ταξίδι γεύσεων και γαστρονομικής απόλαυσης. Από τις πίτες με το σπιτικό φύλλο και τις πιατέλες με τα ντόπια τυριά έως τις χειροποίητες μαρμελάδες, τις φρέσκιες φρουτοσαλάτες και τα παραδοσιακά γλυκίσματα. Τα τοπικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους και χρησιμοποιούνται σε κάθε ευκαιρία, ώστε η εμπειρία του πρωινού να συμπληρώνεται καθημερινά από την ποικιλία των ντόπιων αυτών ελληνικών εδεσμάτων που προετοιμάζονται εκείνη την ώρα. Όλα τα εδέσματα αποσκοπούν στην προώθηση της τοπικής κουλτούρας μέσω της μαγειρικής, οπότε οι πρώτες ύλες αναλαμβάνουν από μόνες τους να ταξιδέψουν τους επισκέπτες στην ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά του μοναδικού αυτού τόπου!

08357

Petra Hotel & Suites

Διεύθυνση:ΓΡΟΙΚΟΣ ΠΑΤΜΟΥ
Τηλέφωνο:22470 34020

Petra Hotel & Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.