Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Papanikola

Ο ξενώνας Παπανικόλα βρίσκεται στη γραφική Πιάνα του Μαινάλου, σε υψόμετρο 1150 μέτρων, 160 χλμ. από την Αθήνα, 19 χλμ. από την Τρίπολη και 28 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου. Μακριά από τον μαζικό τουρισμό, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με εξαιρετική θέα, είναι ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης, των mountain bikes, του rafting στον Λούσιο ποταμό, της πεζοπορίας στο δάσος, της ορειβασίας κλπ. Ο ξενώνας διαθέτει 8 άρτια εξοπλισμένα δωμάτια και 2 junior σουίτες με τζάκι.

Hotel Papanikola

Το πρωινό του ξενοδοχείου δημιουργήθηκε με βάση την χρήση των αγνών τοπικών προϊόντων και την παραδοσιακή αρκαδική φιλοξενία. Ο φιλοξενούμενος απολαμβάνει το πρωινό του σε παραδοσιακό καλάθι γεμάτο εδέσματα και λιχουδιές.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται χειροποίητο ζυμωτό ψωμί (με αλεύρι αγορασμένο από κυλινδρόμυλο στην Τρίπολη), αφράτο χειροποίητο κέικ, διάφορα αλλαντικά και γραβιέρα από το τυροκομείο του χωριού, φρέσκα αυγά, εξαιρετικό μέλι που μαζεύεται από το Μαίναλο, χειροποίητες μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων, σπιτικές κρέμες λεμόνι και πορτοκάλι και ζεστή παραδοσιακή αρκαδική γαλόπιτα με κανέλα και ζάχαρη.

Το πρωινό, περιλαμβάνει επίσης φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι και καφέ ή αφέψημα επιλογής του πελάτη (περιλαμβάνονται τσάι του βουνού από το Μαίναλο, φασκόμηλο και ελληνικός καφές στο μπρίκι.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Σε συνεργασία με το τυροκομείο της περιοχής, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την διαδικασία παραγωγής του τυριού, του βουτύρου και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων.

13156

Hotel Papanikola

Διεύθυνση:Πιάνα Αρκαδίας
Τηλέφωνο:2710 431170
Ιστότοπος: http://www.hotelpapanikola.gr

Hotel Papanikola

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.