Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Ostria Beach Hotel

Το Ostria Beach Hotel βρίσκεται στην Ιεράπετρα, τη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης με θέα το Λιβυκό πέλαγος. Πρόκειται για ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που προσφέρει όλες τις κατάλληλες υπηρεσίες, ανέσεις και παροχές για παιδιά και γονείς, στοιχεία που εγγυώνται ποιοτικές και αξέχαστες διακοπές.

Τα γαλάζια νερά, οι καθαρές αμμώδεις παραλίες, η φημισμένη κρητική φιλοξενία, σε συνδυασμό με την κουζίνα και την παράδοση που διαθέτει η Κρήτη συγκλονίζουν και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες.

Ostria Beach Hotel

Ξεχωριστή θέση στον πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου, κατέχει το γνήσιο «κρητικό πρωινό», που περιλαμβάνει (όπως και οι υπόλοιπες κατηγορίες πρωινού) προϊόντα και παρασκευές γνήσιου ελληνικού και κυρίως κρητικού χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα γλυκιά κρητική μυζήθρα, μανούρι κ.ά.

Στον πρωινό μπουφέ ο επισκέπτης βρίσκει φρέσκο ψωμί που παρασκευάζεται καθημερινά στο ξενοδοχείο, παραδοσιακές παρασκευές αυγών, ξυνόχοντρο, ελληνικό γιαούρτι και γάλα, χειροποίητες μαρμελάδες και σπιτικά γλυκά του κουταλιού, παραδοσιακό ξυνόγαλο, κρητική γραβιέρα και ξυνομυζήθρα, ανθότυρο, γλυκιά κρητική μυζήθρα, μανούρι και φέτα.

Προσφέρονται ακόμη ελιές, ελαιόλαδο και μέλι, παραδοσιακά κρητικά βουτήματα, καθώς και διάφορα γλυκίσματα, όπως καμπανάκια με μέλι, μυζηθρόπιτα με μέλι και παραδοσιακοί λουκουμάδες.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Κατά την διάρκεια του πρωινού υπάρχει show cooking, όπου παρασκευάζονται μπροστά στον πελάτη παραδοσιακά κρητικά εδέσματα, ενώ διοργανώνεται, μια φορά την εβδομάδα, μάθημα μαγειρικής.

08516

Ostria Beach Hotel

Διεύθυνση:ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΗΘΙΟΥ
Τηλέφωνο:28420 25711-14
Ιστότοπος: http://www.ostriahotel.gr

Ostria Beach Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.