Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

George Molfetas Museum Hotel & Heritage Villa

Το Μουσείο Ξενοδοχείο « Γεώργιος Μολφέτας» δημιουργήθηκε σαν μια αντιπρόταση στην μαζική μορφή της φιλοξενίας. Στόχος της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της Κεφαλονιάς και της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας μέσα από τις υπηρεσίες και τις παροχές ενός διατηρητέου σπιτιού του 19ου αιώνα που βρίσκεται στα Φαρακλάτα.

Αυτή η προσπάθεια, έχει ανταμειφθεί μέσα από τις εντυπώσεις των επισκεπτών, αλλά και με τη βράβευση του ξενοδοχείου από τα Luxury Travel Guide Awards, σαν το καλύτερο Ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης.

George Molfetas Museum Hotel & Heritage Villa

Το πλούσιο πρωινό του ξενοδοχείου σερβίρεται στο εστιατόριο, που είναι στολισμένο με ελαιογραφίες, παλιές φωτογραφίες και διάφορα κειμήλια. Κυρίαρχο ρόλο στο πρωινό, έχει η ποικιλία σε φρέσκα τοπικά προϊόντα.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται προϊόντα όπως στραγγιστό γιαούρτι με ονομασία προέλευσης, πιατέλα πέντε τουλάχιστον φρούτων εποχής, ποικιλία μαρμελάδων, ντόπιο μέλι, ψωμάκια της Κατερίνας και ψωμί από τον τοπικό φούρνο των Φαρακλάτων, φρέσκο βούτυρο Όλυμπος, εμφιαλωμένο φρέσκο γάλα από τα Κεφαλονίτικα Τυροκομεία, κέικ, φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα, ροφήματα (καφές, τσαϊ, φλαμούρι κλπ), χαλβάς, καθώς και εξαιρετικές γλυκές πίτες και τάρτες (όπως καρυδόπιτα, μπουγατσάκια, πίτες σοκολάτας, τάρτες φρούτων κ.ά.).

13787

George Molfetas Museum Hotel & Heritage Villa

Διεύθυνση:ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ
Τηλέφωνο:26710 84630

George Molfetas Museum Hotel & Heritage Villa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.