Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Markezinis Suites

Το ξενοδοχείο Markezinis Suites στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό που περιλαμβάνει πέντε πολυτελείς σουίτες. Αποτελεί ένα από τα πιο εκλεκτά μπουτίκ-ξενοδοχεία της Σαντορίνης και βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό της Μεσαριάς, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στις παραλίες, την καλντέρα, τους αρχαιολογικούς χώρους και όλα τα υπόλοιπα αξιοθέατα.

Οι σουίτες χαρακτηρίζονται για το κομψό ύφος των εσωτερικών χώρων και τον αέρα του 19ου αιώνα, ενώ η έπαυλη, διαθέτει παραδοσιακό αρχιτεκτονικό ρυθμό και είναι εξοπλισμένη με όλες τις μοντέρνες ανέσεις, ένα εξαιρετικό εστιατόριο και ένα ενημερωμένο wine bar.

Markezinis Suites

Το πρωινό του Markezinis Suites είναι a la carte και σερβίρεται στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου ή στα δωμάτια με θέα το παραδοσιακό χωριό της Μεσαριάς. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι ως επί το πλείστον τοπικά, ενώ όπου αυτό δεν είναι δυνατό, σερβίρονται προϊόντα από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Το Markezinis Suites, ως boutique hotel, δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες και στο προσωπικό να γνωρίζουν προσωπικά τον κάθε πελάτη και τις διατροφικές του συνήθειες, να προσαρμόζουν ανάλογα τα πιάτα και να ενημερώνουν τους πελάτες σχετικά με την προέλευση των προϊόντων και τη διαδικασία παρασκευής τους.

Το πρωινό του ξενοδοχείου περιλαμβάνει τσάι του βουνού, χαμομήλι, ελληνικό γιαούρτι με φρούτα ή ξηρούς καρπούς, χειροποίητες παραδοσιακές πίτες, ποικιλία ελληνικών αλλαντικών και τυριών, φάβα Σαντορίνης, καγιανά με σαντορινιό λουκάνικο, σφουγγάτο με φρέσκες πατάτες, ντάκο με μανούρι και κάπαρη, λουκουμάδες με μέλι και κανέλα, σιμιγδαλένιο χαλβά και μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και βουτήματα.

14883

Markezinis Suites

Διεύθυνση:ΜΕΣΣΑΡΙΑ ΘΗΡΑΣ
Τηλέφωνο:22860 30224

Markezinis Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.