Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Marinos Beach

Το ξενοδοχείο Marinos Beach είναι οικογενειακή επιχείρηση που αποτελείται από στούντιο και διαμερίσματα. Χτισμένο από τον ιδιοκτήτη Νικόλαο Παναγιωτάκη το 1990, παραμένει φιλόξενο και ζεστό για τους επισκέπτες του. Κάθε χρόνο οι υποδομές του ξενοδοχείου αναβαθμίζονται με σκοπό την άνετη διαμονή των επισκεπτών, ενώ εφαρμόζεται Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με βάση το πρότυπο ISO 14001, πιστοποιημένο από την TUV AUSTRIA – HELLAS.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία του Πλατανιά, 5 χλμ. από το κέντρο του Ρεθύμνου και διαθέτει, ακόμη, πανέμορφους κήπους, πισίνα και παιδότοπο!

Marinos Beach

Το ξενοδοχείο Marinos Beach προσφέρει στον πρωινό του μπουφέ μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται διάφορα ροφήματα (όπως τσάι του βουνού με ντόπια βότανα, αγελαδινό γάλα κλπ), 2 είδη ψωμιού, κέικ, παρασκευές αυγών, σαλάτες, διάφορα τυριά και αλλαντικά, μαρμελάδες, αποξηραμένα φρούτα, ελιές και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της περιοχής, η φημισμένη κουκουβάγια που είναι γνωστή και ως ντάκος (κριθαρένιο ντόπιο παξιμάδι με τριμμένη ντομάτα, κομματάκια φέτα, λάδι και ρίγανη), βούτημα, παραδοσιακά γλυκά και πίτες κλπ.

08787

Marinos Beach

Διεύθυνση:ΠΛΑΤΑΝΕΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Τηλέφωνο:28310 27840
Ιστότοπος: http://www.marinos-hotel.gr

Marinos Beach

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.