Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Marbella Corfu

Το Marbella Corfu είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 5 αστέρων στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών της Κέρκυρας, με 384 δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα και πληθώρα από πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες που σε συνδυασμό με την εξαιρετική υπηρεσία δωματίου εξασφαλίζουν μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή!

Οι παροχές και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου, περιλαμβάνουν 6 εστιατόρια και 5 μπαρ του ξενοδοχείου, 4 αίθουσες συσκέψεων, ένα από τα καλύτερα spa στην Κέρκυρα, γυμναστήριο, αθλητικές δραστηριότητες, kids club, πισίνες, μια βραβευμένη με γαλάζια σημαία, ιδιωτική παραλία κ.ά.

Marbella Corfu

Το πρωινό του ξενοδοχείου προσφέρεται καθημερινά από τις 8:00 ως τις 10:30 π.μ., στο Comodo restaurant.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται μαγειρεμένα λαχανικά και όσπρια σε μεγάλη ποικιλία, πατάτες σε διάφορες εκδοχές, ποικιλία ελληνικών τυριών και αλλαντικών, ελιές (πράσινες και μαύρες), δημητριακά, γαλακτοκομικά, μέλι, διάφορα είδη ψωμιού, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα και άφθονοι χυμοί.

Ακόμη, ξεχωριστή θέση στον μπουφέ, κατέχουν τα μπισκότα, τα κέικ, το παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης, οι μαρμελάδες που προσφέρονται σε διάφορες γεύσεις, οι ξηροί καρποί και, φυσικά, οι γευστικές παρασκευές αυγών!

11822

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα
Κερκυραϊκό Σαλάδο
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Γαλατόπιτα
Τυρόπιτα
Τσουρέκι
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί με προζύμι
Ελιές Καλαμών
Καρπούζι
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Marbella Corfu

Διεύθυνση:ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο:+30 26610 71183-6
Ιστότοπος: http://www.marbella.gr/

MarBella Corfu

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.