Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Louis Corcyra Beach

Το Louis Corcyra Beach βρίσκεται στο χωριό Γουβιά, 8 χλμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας και του αεροδρομίου, πέντε λεπτά από τη δημοφιλή τουριστική περιοχή της Γουβιάς.

Οι παροχές και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν 370 δωμάτια για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες, πισίνες, μπαρ, αθλητικές εγκαταστάσεις, υποδομές και δραστηριότητες για τα παιδιά, διάφορα εστιατόρια και μια, διεθνή ομάδα animation, πάντα διαθέσιμη με νέους συνδυασμούς αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για ενήλικες και παιδιά!

Louis Corcyra Beach

Συμμετέχοντας στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του Ελληνικού Πρωινού ως μέρους της ταυτότητας του ελληνικού τουρισμού, υπάρχει μια ξεχωριστή γωνιά στον πλούσιο πρωινό μπουφέ του Louis Corcyra Beach, με σκοπό να γνωρίσουν και να γευτούν από κοντά οι πελάτες, ελληνικά τοπικά προϊόντα και εδέσματα εξαιρετικής διατροφικής αξίας.

Εκτός από τα βασικά παραδοσιακά προϊόντα που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραπέζι (ψωμί, λάδι, ελιές μαζί με φέτα και ντομάτα κλπ), η τοπική παραδοσιακή γωνιά του ξενοδοχείου, εμπλουτίζεται και από άλλα υλικά και εδέσματα, όπως τυριά τοπικής προέλευσης, διάφορα είδη αρτοσκευασμάτων (κουλουράκια, λυχναράκια, παραδοσιακά παξιμαδάκια, ντάκος, καλτσούνια κ.ά.), παρασκευές αυγών, παραδοσιακές πίτες, ελιές, φρέσκα φρούτα, μέλι, γλυκά του κουταλιού και σιροπιαστά.

Επιπλέον, στον τομέα των γλυκών, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν μπουγάτσα, ρυζόγαλο, λουκουμάδες, λουκούμια, σπερνά και φυσικά ταχίνι, παστέλι και χαλβά.

02280

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κεφαλοτύρι
Νούμπουλο
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Γλυκό κουταλιού κουμ κουάτ
Χορτόπιτα με τυρί
Τσουρέκι
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Πολύσπορο
Ελιές Θρούμπες
Μήλα
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Louis Corcyra Beach

Διεύθυνση:ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο:26610 90196

Louis Corcyra Beach

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.