Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Limeni Village

Το Limeni Village αποτελεί πραγματικά έναν προορισμό-εμπειρία. Είναι ένα ξενοδοχείο χτισμένο με την παραδοσιακή μανιάτικη αρχιτεκτονική, με πέτρα και ξύλο και αποτελείται από 22 πυργόσπιτα διαμορφωμένα σε δωμάτια και σουίτες.

Η λιτή διακόσμηση κερδίζει τις εντυπώσεις, χωρίς να στερεί από τον επισκέπτη όλες τις μοντέρνες ανέσεις, ενώ η μαγευτική θέα στη θάλασσα δεν ξεχνιέται εύκολα. Το Limeni Village ξεχωρίζει όχι μόνο για την τοποθεσία και τις ανέσεις των δωματίων του, αλλά και για τη φιλική εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό του προσωπικού.

Limeni Village

Το Limeni Village σερβίρει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων στον πρωινό του μπουφέ.

Το πρωινό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φρέσκο γάλα, διάφορα είδη καφέ (όπως ο κλασικός ελληνικός), ποικιλίες τσαγιού, φυσικό χυμό πορτοκάλι, δημητριακά, σπιτικές μαρμελάδες, στραγγιστό γιαούρτι, παρασκευές αυγών, τοπικά αλλαντικά (όπως το ονομαστό σύγκλινο, αλλά και το λουκάνικο Μάνης) και τυριά (φέτα, γραβιέρα Μεσσηνίας, αλλά και κίτρινο τυρί), λαχανικά, ελιές (Καλαμών και πράσινες) και ελαιόλαδο, φρέσκα φρούτα κ.ά. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν ο ντάκος με ντομάτα, φέτα, ρίγανη και ελαιόλαδο, οι αλμυρές και γλυκές πίτες, οι τραβηχτές, οι τηγανίτες, τα κέικ κλπ.

09633

Limeni Village

Διεύθυνση:Λιμένι Αρεόπολης Λακωνία
Τηλέφωνο:27330 51111
Ιστότοπος: http://www.limenivillage.gr

Limeni Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.