Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Libyan Princess

To Libyan Princess βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο της Κρήτης, την Παλαιόχωρα, γνωστή και ως «Νύμφη του Λιβυκού Πελάγους». Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, ένα μπουτίκ ξενοδοχείο με 33 δωμάτια που προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό από εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου, σύγχρονες ανέσεις και διακριτικό σέρβις σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον.

Όλα τα δωμάτια είναι επιμελώς διακοσμημένα με γήινα χρώματα, ιδιαίτερους πίνακες και φίνα υφάσματα. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο που προσφέρει τοπικά εδέσματα και συνταγές με σκοπό την προώθηση της Κρητικής κουζίνας!

Libyan Princess

Καθημερινά από τις 07:30 έως 10:30 π.μ. στην αίθουσα του εστιατορίου, σερβίρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ με ελληνικά και κυρίως τοπικά κρητικά προϊόντα.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται αρτοσκευάσματα όπως φρέσκα ψωμιά και κουλούρια από τοπικό φούρνο, εξαιρετικές γεύσεις της κρητικής και ελληνικής κουζίνας, όπως γραβιέρα, μυζήθρα, ανθότυρο, πηχτόγαλο Χανίων, ντόπια παξιμάδια και βουτήματα, καβρουμάδες, ξεροτήγανα, καλτσούνια, λυχναράκια, σφακιανή πίτα, ντάκος, απάκι, ξινόχονδρος, ελαιόλαδο, θυμαρίσιο μέλι Λευκών Ορέων, ελιές, τσάι από κρητικά βότανα, ρυζόγαλο, φρέσκος χυμός πορτοκάλι, ξηροί καρποί κλπ.

Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου παρέχει, κατά την διάρκεια του πρωινού, χρήσιμες πληροφορίες στους επισκέπτες για τα τοπικά εδέσματα και τον τρόπο παρασκευής τους!

14647

Libyan Princess

Διεύθυνση:ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ
Τηλέφωνο:28230 42030
Ιστότοπος: http://www.libyanprincess.gr

Libyan Princess

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.