Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Lefkes Village

Στις Λεύκες, τον πιο όμορφο οικισμό της Πάρου, λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια, κτισμένο με τη προσωπική φροντίδα του Γιώργου Πίττα και με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, το Lefkes Village.

Χτισμένο σε ένα περιβόλι 20 στρεμμάτων, 9χλμ. από την Παροικιά και τη Νάουσα, πλαισιώνεται από έναν οικισμό παραδοσιακών κατοικιών και ένα λαογραφικό μουσείο.

Η θέση του, ο ειδυλλιακός και γαλήνιος περιβάλλοντας χώρος και η μοναδική θέα στα αμπέλια, τους ελαιώνες, τους ανεμόμυλους και τη θάλασσα, το καθιστά εξαιρετική επιλογή για διαμονή στην Πάρο.

Lefkes Village

Η γαστρονομία αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του ξενοδοχείου Lefkes Village. Στους κήπους του, τα φρουτόδεντρα προσφέρουν την πρώτη ύλη για τις μαρμελάδες, η κάπαρη και τα καπαρόφυλλα προσθέτουν μια επιπλέον νοστιμιά στις σαλάτες, ενώ ανάλογα με την εποχή θα βρει κανείς φρέσκα λαχανικά από τον κήπο ήαπό ντόπιους παραγωγούς που προμηθεύουν επίσης ντόπια κρέατα, αλλαντικά και τυριά.

Στην ταβέρνα του ξενοδοχείου θα βρει κανείς αιγαιοπελαγίτικες λιχουδιές, ενώ οργανώνονται τακτικά γαστρονομικές βραδιές, όπου δοκιμάζονται επώνυμα προϊόντα από όλη την Ελλάδα με την συνοδεία εκλεκτών κρασιών της επικράτειας.

Το πρωινό του Lefkes Village, εκτός των τυπικών, περιλαμβάνει άρτους και αρτοσκευάσματα από τον ξυλόφουρνο των Λευκών, τυροκομικά από την Πάρο και τη Νάξο, γιαούρτι με μέλι σταφίδες και καρύδια, τρεις τύπους ομελέτας (στραπατσάδα, καγιανά, κλπ), πίτες, φρούτα εποχής και γλυκά, με πρωταγωνίστρια την κλασική πια, πορτοκαλόπιτα της Αργυρώς!

10328

Lefkes Village

Διεύθυνση:ΛΕΥΚΕΣ ΠΑΡΟΥ
Τηλέφωνο:22840 41827
Ιστότοπος: http://www.lefkesvillage.com

Lefkes Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.