Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Lakitira Resort And Village

Το Lakitira Resort and Village διακρίνεται ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κω και αποτελεί έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο, δίπλα στη θάλασσα, σε έναν φιλόξενο χώρο που κάθε στιγμή γιορτάζει την ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού. Χτισμένο στην νότια ακτή του νησιού, δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να περάσει τις διακοπές του με τον τρόπο που ακριβώς επιθυμεί: κάνοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ ιστιοπλοΐα, ποδηλασία, καταδύσεις, κολύμπι, τένις κλπ ή κάνοντας απολύτως τίποτα!

Lakitira Resort And Village

Καθημερινά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρονται διάφορα αρτοσκευάσματα και ειδικά ψωμί ζέας. Επίσης, υπάρχουν φρέσκα φρούτα και φρουτοσαλάτες, γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι από την Κω, ανθότυρο, τοπικό κρασοτύρι της πόσας κτλ), παρασκευές αυγών με βάση συνταγές από όλη την Ελλάδα, αλλαντικά, διάφορες πίτες (λαμπρόπιτα της Κω κλπ), θυμαρίσιο μέλι από την Κέφαλο της Κω, γλυκά του κουταλιού, διάφορα γλυκά (μαγειριά της Κω, μπουγάτσα, χαλβάς κ.ά.) πλιγούρι και ροφήματα κλπ.

Καθημερινά οι ιδιοκτήτες φροντίζουν ώστε μέσα από το πρωινό οι επισκέπτες να ενσωματώνονται στην τοπική γαστρονομία, ενισχύοντας έτσι και την τοπικά οικονομία του νησιού και δίνοντας στον καθένα την ευκαιρία να αντιληφθεί τη γαστρονομική μοναδικότητα του τόπου.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το Lakitira Resort and Village πήρε μέρος στην 2η έκθεση τοπικών προϊόντων που έγινε στην Καρδάμαινα της Κω τον Αύγουστο 2016. Φιλοσοφία και στόχος της εταιρείας είναι η μέγιστη προώθηση των τοπικών προϊόντων.

08959

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Πόσσιας Κω (Κρασοτύρι)
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Ντοματάκι
Μπουγάτσα
Ελαιόψωμο
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελιές Καλαμών
Καρπούζι
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Lakitira Resort And Village

Διεύθυνση:ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΩ
Τηλέφωνο:22420 91537

Lakitira Resort and Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.