Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kritsa Hotel

Στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, μόλις 12 χιλιόμετρα από το Βόλο, το παραδοσιακό ξενοδοχείο Κρίτσα, στεγασμένο σε ένα τριώροφο νεοκλασικό κτίριο και περιτριγυρισμένο από αιωνόβια πλατάνια και δροσιστικές πηγές, αποτελεί έναν εκλεκτό προορισμό.

Χτισμένο στην πλατεία του χωριού προσφέρει επιπλέον μια ήρεμη διαμονή, ενώ φημίζεται για τη βραβευμένη κουζίνα του, το εξαιρετικό πρωινό του και τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει, στοιχεία που του χαρίζουν διθυραμβικά σχόλια σε ελληνικούς, αλλά και διεθνής τουριστικούς οδηγούς!

Kritsa Hotel

Ο πρωινός μπουφές περιλαμβάνει διάφορα είδη ψωμιού και αρτοσκευασμάτων, άφθονα γαλακτοκομικά, ποικίλες παρασκευές αυγών ελευθέρας βοσκής, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά και φυσικό χυμό πορτοκαλιού, ποικιλία τυροκομικών (φέτα, κασέρι, κατίκι Δομοκού, γαλοτύρι κλπ) και αλλαντικών, παραδοσιακές πίτες (όπως κολοκυθοτυρόπιτα, πιπερόπιτα και στριφτή τηγανητή τυρόπιτα), ανθόμελο και πευκόμελο, διάφορα γλυκά του κουταλιού και παραδοσιακές μαρμελάδες, γλυκά του ταψιού, γλυκές μπουγάτσες κλπ.

Ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί επίσης ελιές Πηλίου και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ζεστές παραδοσιακές σούπες, όπως τραχανά και κατσαμάκι, ροφήματα από βότανα Πηλίου, ελληνικό καφέ στο μπρίκι, καθώς και διάφορα είδη χαλβά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το διακεκριμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου διατηρεί σήμα ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας από τον ΕΟΤ από το 2006 έως και σήμερα. Μάλιστα έχει παρουσιάσει συνταγές μαγειρικής σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας!

01122

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γαλοτύρι (ΠΟΠ)
Λουκάνικα Χωριάτικα
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Γλυκό κουταλιού Κεράσι
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Βουτύρου
Παξιμάδια Ολικής Άλεσης
Ψωμί Σικάλεως
Ελαιόλαδο
Καρπούζι
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Kritsa Hotel

Διεύθυνση:Πορταριά, Βόλος
Τηλέφωνο:24280 90006
Ιστότοπος: http://www.hotel-kritsa.gr

Kritsa Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.