Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kontokali Bay Resort And Spa

Το Kontokali Bay Resort and Spa είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην ανατολική ακτή της Κέρκυρας σε απόσταση μόλις 6 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού. Χτισμένο στο καταπράσινο ακρωτήρι του Κοντοκαλίου, διαθέτει μοναδική θέα που εκτείνεται μέχρι τις ακτές της Ηπείρου! Το ξενοδοχείο διακρίνεται για τη μοναδική του αρχιτεκτονική, τους πολύχρωμους κήπους, καθώς και τα δέντρα (πεύκα και κυπαρίσσια) που συμπληρώνουν ιδανικά το μαγευτικό τοπίο που φτάνει έως τη, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

Kontokali Bay Resort And Spa

Το Kontokali Bay Resort and Spa, σεβόμενο τον πελάτη και την ελληνική παράδοση, προσφέρει ένα πλούσιο πρωινό αποτελούμενο κατά κύριο λόγο από ελληνικές και μεσογειακές παραδοσιακές γεύσεις, υπό την επιμέλεια των σεφ του ξενοδοχείου, Σπύρου Σουπιώνη και Σπύρου Βουλισμά.

Το πρωινό, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει χειροποίητα βουτήματα που παρασκευάζονται από έμπειρους ζαχαροπλάστες, παραδοσιακά κερκυραϊκά γλυκά και γλυκά του κουταλιού, ντόπια αλλαντικά (νούμπουλο, προσούτο και σαλάδο Κέρκυρας), διάφορες παρασκευές φρέσκων αυγών, ηπειρώτικες και μακεδονίτικες πίτες, ελιές και ελαιόλαδο από μικρούς πιστοποιημένους παραγωγούς, φρέσκα λαχανικά και φρούτα εποχής, ζεστό τραχανά, δημητριακά, αλλά και μια ποικιλία σε βότανα (δυόσμο, λουίζα, βασιλικό, ρίγανη, λεμονοθύμαρο κλπ). Φυσικά, δεν λείπουν ο φρέσκος χυμός πορτοκαλιού, αλλά και ο ελληνικός καφές!

Επίσης, προσφέρεται επιλογή μπουφέ, προσαρμοσμένου σε διάφορες αλλεργίες, δυσανεξίες και λοιπές διατροφικές συνήθειες ή ιδιαιτερότητες.

03363

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα
Νούμπουλο
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού κουμ κουάτ
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Σταφύλια
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Kontokali Bay Resort And Spa

Διεύθυνση:ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο:26610 99000
Ιστότοπος: http://www.kontokalibay.com

Kontokali Bay Resort and Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.