Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Knossos Beach Bungalows & Suites

Tο Knossos Beach Bungalows & Suites είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Κρήτης, 12 χλμ. από το Ηράκλειο και πολύ κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Κτισμένο μπροστά σε μία μαγευτική αμμώδη παραλία, προσφέρει ανυπέρβλητη θέα στο πανέμορφο Αιγαίο Πέλαγος και ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες. Διαθέτει 34 δωμάτια, 63 bungalows και 39 σουίτες, ενώ σε όλους τους χώρους του κυριαρχούν η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και ατμόσφαιρα, η κρητική κουζίνα και φυσικά, η διάσημη κρητική φιλοξενία.

Knossos Beach Bungalows & Suites

Το πρωινό του Knossos Beach Bungalows & Suites είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μεσογειακή διατροφή, της οποίας βάση αποτελεί η κρητική διατροφή και περιλαμβάνει, προσεκτικά επιλεγμένα, ντόπια προϊόντα και ιδιόχειρες παρασκευές. Προσφέρεται στο εστιατόριο «Αμβροσία», σε έναν χώρο όπου το λευκό επιβάλλεται και συνδυάζεται με την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται φρεσκοζυμωμένα ψωμιά και φουρνιστές πίτες (χορτοπιτάκια, σφακιανές πίτες κλπ), ποικιλία παξιμαδιών, πολύσπορα κριτσίνια, κουλούρι Θεσσαλονίκης, τα περίφημα χειροποίητα τουρσιά με τους ασκορδουλάκους, λιαστές ντομάτες και πάστες ελιάς (πράσινη και μαύρη), κλασικός ντάκος με φρεσκοαλεσμένη ντομάτα και φέτα, ποικιλία των τυριών περιλαμβάνει τα πιο φημισμένα κρητικά τυριά (γραβιέρα, μυζήθρα και ανθότυρο), χωριάτικα λουκάνικα, παρασκευές αυγών, ροδοψημένες πατάτες παραδοσιακής κοπής με ανθότυρο, κρητικά βότανα, σπιτικές μαρμελάδες από φρούτα του τόπου, χανιώτικα ξεροτήγανα, συριανά λουκούμια, διάφορα παραδοσιακά γλυκά κ.ά.

Το πρωινό συμπληρώνεται με τα φρέσκα φρούτα και τα τοπικά αφεψήματα από τα βουνά της μεγαλονήσου.

02425

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Φράουλα
Παστέλι
Μπουρέκι
Τσουρέκι
Παξιμάδια Επτάζυμα
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Σταφύλια
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Knossos Beach Bungalows & Suites

Διεύθυνση:Τ.Θ.1177
Τηλέφωνο:28107 61000, 28107 61204
Ιστότοπος: http://www.knossosbeach.com

Knossos Beach Bungalows & Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.