Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kassandra Bay Resort

Το Kassandra Bay Resort, Suites & Spa είναι ένα μοναδικό συγκρότημα που βρίσκεται μέσα σε ένα διαχρονικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα και περιβάλλεται από τη φύση στο όμορφο νησί της Σκιάθου.

Τα 99 δωμάτια και οι 29 σουίτες έχουν σχεδιαστεί με κριτήριο την εξαιρετική άνεση και είναι ιδανικά για όσους επιθυμούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο σε ένα κομψό περιβάλλον, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν την έννοια της πολυτελούς διαμονής.

Το Kassandra Bay Resort, Suites & SPA είναι ένας τόπος γεμάτος ομορφιά και εμπειρίες… Εμπειρίες που γίνονται αναμνήσεις!

Kassandra Bay Resort

Ξεκινήστε μια υπέροχη ημέρα στο εστιατόριο “Αμβροσία”, απολαμβάνοντας το πρωινό σας στον πολύχρωμο μπουφέ. Σε έναν κομψά διακοσμημένο χώρο, καλείστε να γευθείτε Ελληνικά προϊόντα και συνταγές που κοσμούν τη ελληνική κουζίνα. Ποικιλία ψωμιών και αρτοσκευασμάτων, μαρμελάδες, χειροποίητες πίτες, κέικ, γλυκά του κουταλιού, ελληνικά τυριά, αλλαντικά, ζεστά και κρύα ροφήματα, δροσιστικούς χυμούς και φρέσκα φρούτα.

Με αγνά υλικά και με βάση παραδοσιακές ελληνικές συνταγές παρασκευάζονται καθημερινά από τους έμπειρους μάγειρες και ζαχαροπλάστες του ξενοδοχείου μια μεγάλη ποικιλία από κουλούρια, τσουρέκια, κέικ και πίτες. Η ποικιλία τυριών είναι εξίσου πλούσια και περιλαμβάνει τυριά από παραδοσιακά τυροκομεία της Θεσσαλίας και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το γιαούρτι, το οποίο συνδυάζεται αρμονικά με αγνό μέλι, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και φρούτα. Ακόμη, ξεχωρίζουν οι άφθονες παρασκευές αυγών, το ψωμί και τα υπόλοιπα αρτοσκευάσματα, οι ελιές καλαμών και το παρθένο ελαιόλαδο.

07791

Kassandra Bay Resort

Διεύθυνση:Παραλία Βασιλιάς, Σκιάθος, Ελλάδα, ΤΚ 37002
Τηλέφωνο:+30 2427024201, +30 2427024202
Ιστότοπος: http://www.kassandrabay.com

Kassandra Bay Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.